varför behöver för att sluta röka

Försöker du någonsin tänka på konsekvenserna av rökning?

Jag säger inte att varje gång slutet är cancer eller död. Men det är vanliga symptom, som påverkas mer av i rök-området än något annat, som är dålig andedräkt, hosta, missfärgade tänder, missfärgade fingrar, stinkande kroppen och många fler.

Genom att sluta röka, du blir en ny människa med ett nytt andetag, renare lungor och tänder vitare.

Definitivt, inte varje icke-rökare hade levt upp till en ålder av hundra år men den förväntade livslängden för en icke-rökare jämfört med en rökare är vid högre steg.

Har du någonsin tänkt på det bruna nagel?

När du gav någon din hand och på en casual look, du själv inser skillnaden i färgerna på naglarna! sluta röka är ett anmärkningsvärt steg mot detta mål.

En annan fördel med att sluta röka är penningpolitiken i naturen. Bara räkna dollar du spenderar på cigaretter varje år. Samla ihop detta är en enorm summa pengar, inte det? Ja, det är vad jag säger.

Om du blir en icke-rökare, är pengarna sparas automatiskt och kan läggas på någon annan fritid eller om du är mer en filosof, kan du spendera den på välgörenhet.

En övergripande hälsa påverkas av rökning. Du kommer att må bättre och säker, om du känner dig frisk. Skulle du någonsin funderat på en dag som var glad trots att du lider av slem, tunga bröst och sur mage?

På mina dagar, hör jag alltid att “Varje far är en kung”. Kan ni föreställa er en kung luktade tobak, fingrar färgas och hostande och spottande? Nej .. Det kanske ser ut som någon vilde härskare. En icke-rökare är en bättre avgudade kung av de skäl som du luktar människa, tala utan att störa hosta och ha en vanlig sund kropp.

Barnen imiterar bara sina föräldrar i början, och en pappa är alltid deras förebild som en människa, och mor, som en kvinna. De vill alltid att vara en man eller kvinna och så de kopierar exakt hur du ser ut.

Genom att sluta röka, skulle du bli en bra förebild för dina växande barn. Om du är med många tjänare i ditt hem och du aldrig någonsin tänkt på städning av ditt hus osv, då detta kanske inte ser något ovanligt för dig eller ens relevant. Men tänk om rengöring ditt hem varje gång som är full av tobak aska och om någon besökare kommer till dig och till din förvåning om du hittar de beter sig som om de fick in i ett brinnande hus. Hur illa är det att inse det? Bättre … beslutar nu att sluta röka. Varje gång du klagar smaklös mat, märkte du någonsin att varje där du känner likadant. Ja, känns maten från vart du än tar smaklöst om du är rökare. Rökning orsakar mindre reaktiva smaklökar och därmed obehagliga mat.