LASIK öga kirurgi – den ner sidan

Lasik kirurgi kan vara det mest effektiva kirurgi finns idag för synkorrigering, men det har sina nackdelar. Det är viktigt att man förstår dessa innan du väljer en LASIK öga kirurgi. Några av dem är listade nedan:

en. Kostnad: Kostnaden för att ha en operation är ganska hög och garanterar inte några resultat. Även om det är känt att 99% av dessa operationer har varit lyckade, garanterar de inte en 100% synkorrigering. Efter en operation kan man ändå sluta med en mindre syn kvoten men ändå, skulle det motivera glasögon.

b.. Försäkring: Försäkringsbolagen anser LASIK kirurgi är valbara och därmed inte obligatorisk. Mer än 50% av de försäkringsbolag inte täcker kostnaderna för det eftersom visionen kan korrigeras med glasögon eller kontaktlinser som kommer billigare. De anser att det är kosmetisk en.

c.. Operationer: Det kan bli nödvändigt att upprepa operationer för ytterligare synkorrigering kan krävas.

d.. Postoperativ vård: Den postoperativ vård är ganska långvarig och skulle innebära besök till ögonläkare för flera veckor eller månader. Den regim av medicinen användning är också ganska långvarig.

E: Att se saker: Många människor som har opererats klagar se star-skurar eller glorior runt objekt, särskilt på natten. Även LASIK experter säger att dessa vision frågor kommer att minska med tiden, en liten andel människor som har genomgått det förfarandet hävdar motsatsen.

Varje operation eller en medicinsk åtgärd gjort för korrigering eller härdning har sina egna fördelar och nackdelar och LASIK kirurgi är inte annorlunda, dock, syftar denna artikel för att upplysa er om de negativa sidorna av den. Det finns inget sätt att avskräcka dig från att genomgå operationen, men bara för att göra dig medveten om så att du gör ett klokt och välgrundat beslut om densamma. Mer teknisk information om detta kan fås från din ögonläkare eller öga kirurg. Du kan också tala med ditt försäkringsbolag om täckning och de finansiella frågorna innan beslutet att gå under laser.