5 bästa skäl att undvika den betablockerare för ångest

Numera är män och kvinnor som söker oftast för snabba och okomplicerade lösningar på deras ångest problem. Läkare ordinera ofta massor av magiska botemedel för att bota alla typer av frågor. Endast en minoritet av befolkningen erinra behöver dessa mediciner ur fysiologisk synpunkt att leva ett normalt liv. I verkligheten, om du är precis som många män och kvinnor, kommer dessa recept inte riktigt hjälpa dig att utrota källan till problemet.

Om du verkligen vill leva ett liv helt utan stress och ångest, måste du attackera din ångest problemet vid källan. Du måste bestämma exakt vad som leder till ångest och upptäck hur det är möjligt att ta itu med de problem naturligt. Ditt sinne och din kropp kommer därför att bli mer kraftfull. Dessutom betablockerare kommer med en mängd olika problem. Just här är de fem faktorer till varför du behöver för att undvika att använda betablockerare för att hantera din ångest.

Ett. Betablockerare används för att behandla hjärtsjukdomar. De minskar ditt blodtryck och sakta ner din puls. Du måste vara riktigt försiktig när du använder detta läkemedel och du också inte kan sluta ta det abrupt, eftersom det kan orsaka dig allvarliga hjärtat komplikationer.

2. Betablockerare kamouflera det verkliga problemet. De fungerar på din kropp för att hålla adrenalinet från att få sitt grepp om dig, alltså förhindra tecken och symtom på ångest och stress från ytan. Men djupt inom dig, är källan till oro kvar och det kommer att dyka upp igen på andra du slutar att ta betablockerare.

Tre. Betablockerare kan ha en mängd olika skadliga biverkningar. Typiska negativa effekter drabbar sömnsvårigheter, dåsighet, brist på energi, muntorrhet och kalla händer och kalla fötter. Ovanligare biverkningar innehålla depression, impotens och brist på sexlust.

4. Betablockerare är bara åtkomliga under recept. Du kommer att behöva rådfråga din läkare innan du kan börja slåss din ångest med betablockerare, vilket kan ta veckor eller månader.

Fem. De är inte för alla. Folk med diabetes och luftvägssjukdomar frågor inklusive astma måste undvika att ta betablockerare, eftersom de kan förvärra deras problem. Dessa människor måste leta efter alternativ till betablockerare för att hantera sin ångest.

Kort sagt, även om betablockerare är effektiva på att maskera tecken och symtom på ångest, måste du överväga dem inte en permanent lösning.