3m usa 8210 N95 medicinska masker för smittsamma sjukdomar

Personlig hygien är en mycket viktig aspekt i hälsa och medicin fältet. Du kan lätt hindra dig från olika sjukdomar genom att hålla stora personliga hygien som att tvätta händerna, klippa naglarna, undvika delning av personliga saker som handdukar, kammar, och många fler. Sjukdom sprids normalt från de bakterier som uttrycks i munnen, så det blir mycket viktigt att använda en ansiktsmask när på sjukhus eller andra offentliga platser, särskilt när det finns en spridning av infektioner som svininfluensan och andra. Det är N95 medicinsk mask, 3M USA N95 medicinsk mask för smittsam sjukdom som H1N1-viruset.

Designad för att ge tillförlitligt skydd mot vissa icke-oljebaserade partiklar Lättviktskonstruktion hjälper till att främja ökad arbetstagare acceptans och komfort och ökat slitage tid. Funktioner 3M ^ s Advanced elektretmikrofon Media (AEM). Svetsad remanbringningspunkt. Mjuk näsa skum och justerbar näsklämma och näsa skum bidra till att ge en skräddarsydd passform och säker tätning, Arbetsplats applikationer inkluderar: malning, slipning, sopning, uppsamlare och andra dammiga verksamhet.

hälsa är rikedom:
Är du rädd med uppkomsten av svininfluensan? Är du på en vanlig jakt för förebyggande verktyg? Då är detta 3M USA 8210 N95 medicinska masker med sina fantastiska teknik för filtrering, med låg vikt och bekväm making skulle definitivt ge dig stor lättnad vid spridning av sådana sjukdomar.

utformning:
Den har utformats efter att införliva stora FoU rutiner för säkrare och bättre användning. Det finns i varierande storlekar och knappast har några allergier. Dess mjuka inre skal och bekväma näsklämma ger ultimat komfort för användaren när man bär under lång tid.

viktiga funktioner:
Denna mask kommer till dig efter att uppfylla alla normer som anges av FDA, NIOSH och CDC för ultimat säkerhet och hygien. Dess ingående avancerade väljarkåren media erbjuder bra filtrering från skadliga partiklar. Du kan nu enkelt hindra dig från dem hosta och nysningar medan du rör speciellt i trånga områden.

framträdande egenskaper:
Dess svetsade remanbringningspunkt och justerbar näsklämma hjälpa dig att få en fast fix som är mycket nödvändigt när du använder den.

slutsats:
Om du letar efter skyddande sköld med ultimat personlig hygien och säkerhet då, skulle detta tillfredsställa dig från alla medel.