ansiktslyftning kirurgi i Indien – spara pengar och få en semester

En ansiktslyftning (även kallad en Rhytidectomy) är en operation för att lyfta upp huden i ansiktet och vävnader och / eller den underliggande muskeln, för att göra ansiktet stramare och slätare.

Varför har en ansiktslyftning?

Som vi ålder, våra ansiktsmuskler blir svagare och huden i ansiktet blir mindre elastisk och lösare, skapa veck och linjer. En ansiktslyftning kan minska slappa hud och rynkor för att producera en mer alert och ungdomligt utseende.
Ansiktslyftning är ibland utförs på hela ansiktet (en fullständig ansiktslyftning) och andra gånger bara på ögonbrynen, nedre yta, eller nacke enbart.
Effekterna av en ansiktslyftning sista i ca 7 till 10 år. De bästa resultaten uppnås i människor som upprätthåller en stabil kroppsvikt, har hud med bra nivåer av elasticitet och en stark benstomme. I äldre människor, eller människor som tillbringar mycket tid i solen, effekterna tenderar att pågå mindre väl.
Det är viktigt att diskutera med din kirurg vad du hoppas att vinna på operationen, och de resultat du realistiskt kan förvänta sig. En ansiktslyftning kommer inte att påverka de fina linjerna runt läpparna till exempel.
typer av ansiktslyftning kirurgi
Mini ansiktslyftning, lägre ansiktslyftning, mitten ansiktslyft-med så många alternativ att välja rätt typ av ansiktslyftning kirurgi beror på mer än bara din plånbok. Det är viktigt att beakta de specifika områden som du vill rikta till förbättringar, hur länge du vill spendera återhämtar sig från behandling, och vad dina förväntningar är för ditt inlägg-ansiktslyftning utseende.

operation för ansiktslyftning:

En ansiktslyftning kräver i allmänhet en en eller två natten vistelse på sjukhus. Operationen varar cirka tre till fyra timmar och görs oftast under narkos.

Det finns ett antal olika ansiktslyftning tekniker. Din kirurg kommer att förklara de alternativ som finns för dig.

Traditionell ansiktslyftning
För en typisk ansiktslyftning, när bedövningen har trätt i kraft, kommer din kirurg att göra ett kirurgiskt snitt runt hårfästet, förbi framför öronen. Nedskärningar kan också göras under hakan, om du vill lyfta ett hängande käklinjen.
Din hud kommer sedan att noggrant separeras från de underliggande musklerna i ansiktet. Överflödigt fett tas bort och musklerna kommer att skärpas. Huden kommer sedan att lyftas upp, dras tillbaka och eventuellt överskott kommer att trimmas bort. Det kommer då sys tillbaka till den linje där snittet ursprungligen gjordes.
Andra tekniker.

Ibland din kirurg kommer att utföra en ansiktslyftning med nyckelhål (endoskopisk) kirurgi, särskilt för ett ögonbrynslyft (där din panna lyfts). Flera små snitt görs att möjliggöra ett endoskop (en liten, flexibel slang med en ljus och en kameralins i slutet) som skall placeras under huden. De operativa instrument förs in via andra lilla hål. Kirurgen ser en TV-monitor för att se vad han gör under huden.

En annan typ av ansiktslyftning kirurgi är minimal tillgång cranial suspension (MACS). Kortare snitt, jämfört med en traditionell ansiktslyftning, görs i templet och framför öronen. Fibrösa vävnader under huden är åtdragna med permanenta sömmar som är fasta till vävnad nära kindbenet eller den fibrösa bindväven under huden. Både endoskopisk ansiktslyftning och MACS har fördelar av mindre ärr och vanligtvis en kortare återhämtningstid.

Vid slutet av en ansiktslyftning operation är ditt ansikte hårt lindad i bandage. Beroende på den exakta proceduren utförs, kan dessa köras under hakan, runt öronen och / eller över huvudet. De är vanligtvis tas bort efter ungefär en eller två dagar. Stygn avlägsnas efter 5 till 10 dagar.

hälsovård semester i Indien:

Ett växande antal turister gör just detta, att kombinera semester med sjukvård, och det beror på att ett växande antal länder som Indien erbjuder förstklassig sjukvård i tredje världen priser. Många av dessa medicinska turister kan inte ha råd med sjukvård i hemmet (de 40 miljoner oförsäkrade amerikaner, till exempel). Andra kommer för förfaranden som inte täcks av deras försäkring: kosmetisk kirurgi, till exempel. Behandling i Indien kostar ungefär en åttondel vad det gör i USA. Indien förstoras land med mer att göra, se och upptäcka än nästan någon annan plats på vår planet med solen svepte stränder, höga berg busting städer mousserande floder pittoreska byar och stor skog hur mycket av detta överflödande skönhet har någon av oss faktiskt sett.

viktiga detaljer:

Medicinsk turism i Indien – http://www.forerunnershealthcare.com

Internationella patienten upplever – http://www.forerunnershealthcare.com/international.php

E-förfrågan @ forerunnershealthcare.com

kontaktnummer-+91-98607-55000
+44-20-8133-2571
+1-415-599-2537