undvika höga klackar – dessa kan sätta ryggen i riskzonen

Högklackade skor är perfekta för mode och tilltalande för ögat, men kanske inte alltid så attraktivt för användarens hälsa.
Ju högre klack, desto större är risken för att falla, STUKNING en muskel, och andra typer av skador, beskrivs medicinska experter. Men de stressade, dessa är inte de enda riskerna med höga klackar.
Högklackade skor kan också klämma fötter eller tår och kanske orsaka permanenta skador. På samma sätt kan dessa typer av skor orsaka ryggsmärtor.

Andra människor kallar höga klackar “tortyrkammare.” Klämma tår, som är semi oval, i orubbliga läder trianglar orsakar foten smärtar, knäet och ryggsmärta.

Statistik visar att mer än 80 procent av kvinnorna klagar över att deras fötter sårad. Somliga menar inte att vara bekväm att bära högklackade skor.
Stilletos, öka användarens fallrisk och är de största bovarna i kvinnors foten smärtar, knäet och ryggsmärta.

När en kvinna bär höga klackar, är hela hennes vikt dragkraft framåt, vilket gör det mycket svårt att upprätthålla upprätt balans. Stilettos tvinga kvinnor att använda en massa extra muskelkraft för att hålla sig från att falla framåt. Mycket av denna extra insats är koncentrerad till den nedre delen av ryggen, som producerar en överdriven båge, som orsakar ryggsmärtor.

Ryggont kan vara allt från en molande, konstant värk till en plötslig, kraftig smärta. Akuta ryggsmärtor kommer plötsligt och vanligtvis varar från några dagar till några veckor. Ryggont kallas kronisk om den varar längre än tre månader.
Höga klackar kan också orsaka knäsmärta. När en person går i klackar, rör fotlederna inte lika fritt. För att stabilisera sig, kompenserar en person genom att vrida på hennes knän. Detta sätter påfrestningar på det inre knäet.

Över tiden, detta upprepas rycks loss av knäna kan orsaka artros i knä-och knäsmärta. Kvinnor som inte kan hjälpa att använda höga klackar gör ignorera smärtan men när smärtan är för mycket att bära, dessa kvinnor tar på smärtstillande som Tramadol.

Experter rekommenderar att om kvinnor är ovilliga att ge upp sina höga klackar på grund av mode eller arbetets krav, måste de alltid ha Soma till hands. Soma är lätt tillgänglig från online apotek inklusive drugstoretm.com och säljs till ganska rabatterade priser.
Ändå är ryggont är allvarlig eller inte förbättras efter tre dagar, är patienter uppmanas att ringa en vårdgivare. Patienterna bör också få läkarvård om ryggont uppstår efter en skada.