Hortons huvudvärk behandling – viktiga saker du bör veta

Innan du använder någon av Hortons huvudvärk behandling tillgänglig för dig att det finns ett par saker du bör vara medveten om. Men först tror jag att det skulle vara en bra idé att bättre informera dig om vad Hortons huvudvärk verkligen är innan du går in i olika kluster huvudvärk behandling. Tycker du inte?

Vad är Cluster huvudvärk?

Cluster huvudvärk även känd som “självmord huvudvärk” anses vara några av de mest extrema och smärtsamma huvudvärk som du kan få. De uppträder oftast i grupp eller kluster i ditt huvud. De lider av dessa typer av huvudvärk får symtom som: Mycket svår huvudvärk nära ena ögat eller runt tempelområdet. Varaktigheten av dessa huvudvärk kan varierar mellan femton minuter till tre timmar.

vad är Cluster huvudvärk behandlingsalternativ?

Tyvärr finns det inte många alternativ när det kommer till Hortons huvudvärk behandling. En av de bästa hittills är känt som “misslyckad behandling” och är ganska enkel. Under starten av ett kluster huvudvärk den vanligaste typen av misslyckade behandlingen är inandning av ren syrgas.

Denna teknik som varit kända för att avbryta Hortons huvudvärk attacker i så lite som 5 minuter, men nackdelen är att du måste ha syre redo när som helst ifall du skulle ha en annan attack.

Naturligtvis som alla andra tillstånd finns det alltid användning av over-the-counter medicin för just denna typ av huvudvärk. Tyvärr denna typ av Hortons huvudvärk behandling inte anses vara mycket effektiv. Många klagar på att de försökte alla olika recept och att ingen av dem kunde ta bort smärtan av Hortons huvudvärk.

Av alla huvudvärk typer där ute, Hortons huvudvärk är förmodligen den värsta sorten. Om du lider av denna typ av huvudvärk, kan jag föreställa mig hur hopplöst du kanske känner. Tyvärr finns det väldigt liten mängd användare behandlingar som är tillgängliga för dig.

Var lugn, det finns hopp för dig. Jag vet att detta är inte en lätt situation, men du bör undvika att bli frustrerad och förbli lugn om det. Naturligtvis kommer det att ta tid och ansträngning, men du kommer så småningom att kunna hitta någon form av behandling som kommer att hjälpa dig att känna med smärtan.

Det bästa alternativet för dig skulle vara att tala med din läkare. Diagnosen du får hjälper dig att hitta den bästa behandlingen som möjligt beroende på din kondition.