Varför apotek droger är bra och allmänna läkemedel med biverkningar

De mediciner har biverkningar, en annan grupp av narkotikaproblem. Några av maj, biverkningar av felmedicinering, medan andra är en fara för den oundvikliga användningen av droger på ett lämpligt sätt. Ett exempel på ett läkemedel, är den negativ reaktion på ett misstag användningen av aminoglykosider eller andra nefrotoxiska läkemedel samtidig medicinering hos patienter med måttligt nedsatt njurfunktion, vilket leder till en försämring av njurfunktionen. Den “error”-komponenten om situationen mellan gentamicin, om terapin inte är motiverad. Ett annat exempel gäller administrationen av ett derivat av penicillin till en patient med en historia av omedelbara överkänslighetsreaktioner.

En felmedicinering att använda ett läkemedel utan att undersöka en kontraindikation eller ett särskilt hot mot enskilda fall. Om läkaren är medveten om kontraindicerat eller som har en viss risk och fattar beslut för läkemedel från de fördelar och risker, så det finns ett fel av droger. Istället är alla frågor som rör användningen av droger en bieffekt, kan det eller inte kan förutsägas och kan eller inte kan undvikas.
Ogynnsamma resultat eller negativa, inte svarar på behandling eller otillräckligt svar på behandlingen. Vi behöver varje fall för att fastställa:
(1) Är det lämpligt antimikrobiellt läkemedel (s) används?
(2) När dosen valdes för utvärdering av PK / PD principer?
(3) Om behandlingstiden är lämpligt? och
(4) Patienter som får kirurgisk behandling och stöd?

Val och dosering av läkemedlet har redan diskuterats. Syftet med denna artikel är inte administrering av antibiotika och specifika situationer. En av de vanligaste skillnaden i behandlingstid med S aureus bakteriemi, tecken på metastaser. I detta fall är minst 4 veckors behandling motiverad, men ledningen av tålmodig med bara 10-14 dagars behandling fortsätter att presentera endokardit och bakteriemi upprepade gånger efter initial behandling.