behandla herpes effektivt

Genital herpes är en infektion i form av vesikulär utbrott orsakas av ett virus, simplex-vanligen med munnen, läppar, ansikte (munsår), zoster-infektion av vissa sensoriska nerver som orsakar smärta och / eller blåsor längs loppet av de drabbade nerv (bältros / zona), genitalis-skador på könsorganen.

Omkring 50 miljoner människor i världen lider av genital herpes och ca 1 miljoner människor smittas varje år. Det bästa är att många människor inte ens vet att de lider av sjukdomen eftersom de kanske inte upplever symtom.

Om du någonsin har känt en brännande, stickande eller kliande känsla runt ditt underliv, skinkorna eller låren, eller har märkt röda öppna sår eller knölar runt området, kan du vara en av de många människor i världen som har herpes.

Det finns flera läkemedel för behandling av genital herpes och acyclovir är en av de antivirala läkemedel som utvecklas för behandling. Dessa inkluderar acyklovir (zovarix), Val acyklovir (valtrex) och famciklovir (Famir).

Acyclovir (varumärke Zovirax) är den äldsta av de antivirala mediciner. Det har funnits sedan 1982 i en aktuell form (salva form) och säljs sedan 1985 i tablettform. Nu aciklovir finns i en generisk form.

Det hjälper genom att minska replikation av de virus som behöver att reproducera sig. Därigenom det hjälper till att hålla viruset inaktivt. Det är effektivt för behandling av initiala episoder och hantering av återkommande förekomster av genital herpes. Återigen, det hjälper vid behandling av akut herpes zoster och vattkoppor.

Studier visar att dessa läkemedel är ganska säker och effektiv och sällan ger några biverkningar. Däremot kan vissa biverkningar bli synliga såsom några allergiska reaktioner, svullnad i delar av kroppen, magsmärtor eller mindre produktion av urin i kroppen.

För mer information, besök vår hemsida http://www.benzer11.com/acyclovir.html