hur privat ta medicinsk marijuana

Många medicinsk marijuana användare erkänna att jag känner skämmas för att lysa upp framför sina familjemedlemmar, särskilt när de har lättpåverkade barn hemma. Förståeligt, många medicinsk marijuana användare oroa sig för sina barn andas in passiv rökning eller deras houseguests lukta den omisskännliga stanken av marijuana, och som ett resultat föredrar att ta sin medicinska marijuana utanför huset – men hur kan de ta det privat? Här är några alternativ för medicinsk marijuana användare:

en cannabis café

Uppenbarligen en cannabis café ISN, AOT ett alternativ för alla medicinska marijuana användare, men i vissa stater där cannabis har legaliserats för medicinskt bruk, har cannabis kaféer börjat öppna upp. Oregon är en stat där medicinsk marijuana användare kan gå till en cannabis café att toke upp. En sådan etablering i Portland tillåter människor att sitta runt med sladdar från en förångare. Den Vaporizer är en stor plastpåse som fångar de potenta aromer av cannabis, medan caféet även serverar snacks och viktigaste måltider för att slå munchies. Ingen medicinsk marijuana säljs i caféet och användarna ta in sina egna recept.

förbereda dig en kompress

Medicinsk marijuana kan ge bort den omisskännliga lukten när det, AOS brända, men du kan oftast komma undan med att göra en kompress utan att någon inse exakt vad du, Aore tar för din sjukdom. Om du, Äôve någonsin tagit medicinsk marijuana i te form, då du, Äôll vet exakt hur man ska gå om att göra detta tinktur, som den första delen är nästan identiskt med att medicinsk marijuana te. Du behöver bara koka vatten och häll den över din dos av medicinsk marijuana. Men, måste du lämna denna typ av te för över en och en halv timme till fullo utveckla och sedan lägga till en matsked smör. Vid denna punkt, kan du dricka te men om du, AOD hellre använda det som en kompress då du, Äôll behöver suga en trasa i blandningen och tillämpa den på den del av kroppen som, AOS i smärta. Lämnar kompress på under trettio minuter brukar räcka för att utrota smärtan.

äta

Medicinsk marijuana kan ätas, men det tar lite tid att få doseringen precis rätt. Konsumerar cannabis har olika effekt på olika människor, och saker som vikt och längd kan spela roll i hur medicinsk marijuana påverkar dig. De flesta människor som konsumerar deras medicinska marijuana väljer att baka brownies eller kakor. Det kan dock också göras till sötsaker eller ens mosas i milkshakes och smoothies. Äta medicinsk marijuana känns helt annorlunda från rökning ogräs och vissa patienter erkänna att jag känner en lite tung i kroppen. Det, aos nyttigt att experimentera och försök att få doseringen rätt, men generellt bör du använda en halv uns av medicinsk marijuana per sats av sex.

gå med i en privat klubb

Även om det inte är tekniskt en medicinsk marijuana klubb, lockar Breckenridge i Colorado pundare och medlemmar av klubbens 420 som kan rök från förångare i privat. Medlemmar i klubben måste vara över 21, och som Cannabis Cafe i Oregon, ingen marijuana säljs i lokalerna. Reglerna innebär att ingen medlem i klubben ens bör försöka undersöka, söka eller försöka få någon cannabis från någon i klubben, AOS anställda eller andra medlemmar.

Det bör noteras att denna artikel är endast i informationssyfte och ska inte under några omständigheter godtas som hälsoråd.