allt du inte bör göra när du har hemorrojder

Att gå i en släng av hemorrhiods kan vara en frustrerande upplevelse. Tyvärr är denna erfarenhet ofta mycket värre på grund av några av de saker som vi omedvetet gör som skulle kunna bidra till hemorrojder förvärras. Naturligtvis är detta något som du förmodligen kommer att vilja kringgå strikt, så se till att ägna stor uppmärksamhet samt bestämma vad du absolut inte ska göra när du har hemorrojder.

Ett. inte repa

Beviljas, är det lättare sagt än gjort, plus hemorrojder kan i sanning få vara plågsamt kliande, men trots allt detta – repa är fortfarande helt uteslutet. I huvudsak när du repar du riskerar ytterligare inflamming dina hemorrojder, eller ännu värre: Skadade själv också. Försök att avstå från repor {fullständigt, liksom kanske konstant ta lite symptom baserad behandling för att minska klådan som du står inför.

2. inte lyfta tunga föremål

De flesta människor lär sig aldrig det här, men att lyfta tunga föremål automatiskt sätter större påfrestning på din svans slut, liksom därmed kan påverka din känsliga omständighet. Medan du har en släng av hemorrojder bör du i sanning helt svära bort lyfta något tungt, och i själva verket bör nog hålla sig borta från träning som är för ansträngande helt. Några lätta pass är fina, och med olämpligt, men behöver inte pressa dig själv för långt.

Tre. behöver inte äta kryddstark mat

Fiery maten är ibland lika kryddig som kommer ut som det går i. Det gör det ett definitivt “nej” när du har hemorrojder eftersom kryddorna kunde faktiskt ytterligare förvärra ditt tillstånd. Dessutom, de är verkligen inte kommer att hjälpa din matsmältningssystemet mycket alls.

4. Behöver inte sitta på hårda ytor

Onödigt att säga, sitter på knepiga ytor medan din botten är inflammerad och smärtsam är bara en dålig idé. Vissa människor köper vissa hemorrojder kuddar (dvs. donut kuddar) som hjälper dem att sitta ner utan att utsätta sina inflammerade områden till den knepiga sitsen själv. men trots detta verkar vara ett litet steg, kan det hjälpa dig att bara kunna sitta ner och slappna av då och då.

Fem. ta inte koffein plus alkohol

Alla nämnda plus gjort, det är två ämnen som kommer att torka ut dig, därför orsakar ännu mer inflammation, smärta, och så vidare. Håll dig hydrerad samt undvika båda – du skulle bli förvånad över hur mycket klippa dessa två ut ur ditt liv skulle kunna hjälpa dig.

Nu när du bestämmer exakt vad du inte bör göra, vara noga med att inte göra dessa saker och du kommer att upptäcka att dina hemorrojder är en mycket mer hanterbar som följd!