bästa frågorna för ett sår översikt

Antalet människor som kämpar sår är kraftigt ökar varje år, så denna sjukdom har blivit ett allvarligt fiende eftersom det drabbar både män och kvinnor, både unga och gamla, ålder eller kön spelar ingen roll. Lyckligtvis sårbehandling kontinuerligt förbättra och viktiga upptäckter har gjorts inom detta område så det hoppas att inom en snar framtid kommer det att vara mycket lätt att bota någon som lider av magsår. Men tills det är dags att vi måste lära oss att skydda oss mot de många former av magsår.

De första symptomen som magsår presenterar representeras av en obekväm störande känsla i den övre delen av buken som uppstår när magen är tom, mestadels i mitt i natten. De flesta av de människor quicky stjärnan att ta Antacida för att lindra smärtan, men denna typ av medicinering kan göra absolut ingenting för att bota sjukdomen, så du kanske inte längre känner smärta, men sjukdomen är fortfarande under utveckling inuti. Om magsår ignoreras och smärtan reduceras med Antacida för en lång tid livshotande komplikationer kommer troligen att visas, och såret kan vända i ett blödande magsår eftersom blod börjar komma in i tarmen. Obehandlad blödning perforerar magen eller tolvfingertarmen väggar, orsakar blödningar, och kan expandera genom hela kroppen. Detta leder slutligen till döden.

Så ni ser, vad som vid första anblicken kan tyckas vara bara en liten smärta som lätt går bort kan förvandlas till något mycket värre som behöver omedelbar operation.

Det är en vanlig missuppfattning att magsår orsakas av stress, och att människor som arbetar mycket brukar bli sjuk av magsår, men det är fel. Det är också fel att kryddstark mat orsakar magsår. Vad är sant är att magsår orsakas av en bakterie, och stress och kryddor kan hjälpa det att utvecklas snabbare, men definitivt inte orsakar det. Men, gör stress och kryddstark mat inte halva skadan som rökning eller dricka gör. Dessa två accelerera sår evolution ganska mycket.