hur man gör spirulina komplettera en del av ditt liv

Spirulina tillägg är en mycket användbar superfood och dess goda effekter har setts av människor genom tiderna. De tidiga amerikanska nybyggarna var helt beroende av blågröna alger på sina värsta dagar av matbrist. Dessa blågröna alger är mer känd som Spirulina idag. Algerna torkades och konsumeras som gav personer tillräckligt med energi för att upprätthålla under en lång tid. Den växer på sötvatten dammar och kan inte anses vara en tång som det inte finns i havsvatten. Tillägget har hämtats från dessa alger genom torkning och pulverisering det. Den finns även i kapselform och är rik på vitamin B, C, D och E tillsammans med många andra mineraler.

ta ren form

Medan köpa tillägget, måste du hålla ett par saker i åtanke. Kontrollera att produkten är ekologiskt och det finns inga spår av bekämpningsmedel eller växtgifter i det. Det bör inte finnas några skadliga kemikalier i produkten och alger bör odlas naturligt. Dessutom bör det också finnas några fyllmedel, tillsatser och konserveringsmedel i produkten. Du bör känna precis som du skulle ta den blågröna alger som det är och bara i kapsel-eller pulverform. Du kanske gillar att tablettform eftersom det blir lättare att svälja.

blanda den i juice

Om du vill införa Spirulina i din dagliga rutin, så du kan göra det enkelt. Genom att blanda 1-3 matskedar av pulverform av tillägget i frukt smoothies eller yoghurt, kan du göra en hälsosam start på dagen. Det kan också blandas i frukt-eller grönsaksjuice som ska ingå i din dagliga kost. Inte bara är det mycket näringsrik, men du kommer inte att känna någon skillnad i smak av juice också. Eftersom detta tillägg är tillgängligt i både kapsel och pulverform, kan du blanda dem lätt i någon måltid eller dricka som du vill och ta det regelbundet utan att känna att du gör något annat.

blanda den i måltider

Om du förbereder recept som innehåller chili, grytor, soppor, sallader och andra livsmedel som har den gröna elementet, så kan du enkelt introducera Spirulina i dem. Du ska inte börja med enorma mängder, men försök att inkludera tillägget gradvis så att din familj vänjer sig vid liten förändring i smak över tiden. På detta sätt kan du också ta reda på om något av medlemmarna reagerar negativt på produkten så att du kan sluta blanda det i sina måltider. Om ditt barn älskar godis, så du kan försöka att lägga detta tillägg till desserter så att barnet inte kommer att vara negativ i smaken.

inte laga mat

När du inkludera produkten i måltider, drycker och desserter, se till att du inte värma upp under en lång tid. Det är bättre om du blandar det precis innan du tar posten ut från branden eller strax före servering. På detta sätt kommer du att kunna bevara de goda egenskaperna hos Spirulina och se till att din familj tycker om det också.