Hur påverkar stress vår relation med vår familj

Nästan alla jobb just nu är stressigt. Om du är en medicinsk personal, som arbetar för ett sjukhus, måste du vara på fötterna hela tiden. Direkt efter att du lägger den rabatten Landau Scrubs på, är du redo för action. När du inte springa ärenden för patienten, kommer du att göra dina rundor som läkarna instrueras. Precis när du är på väg att sit och ta din välbehövlig lunch, ringde en patient för nödsituationer.

Detta händer inte inom det medicinska området ensam. De i näringslivet arbetar också med samma nivå av stress. Även om de inte har att göra med patienter, har de att möta kunder, klienter, chefer och deadlines varje dag. De måste fortsätta att generera nya idéer för att skydda sin marknadsandel.

Alla dessa krav från arbetet är stressigt. Dessutom, de anställda har att hantera andra stressorer på arbetsplatsen. Detta inkluderar dåligt fungerande utrustning och hänsynslös kollegor.

Att handskas med detta varje dag är dränering. Du kan inte förneka det faktum att vad som händer på jobbet påverkar ditt liv hemma.

Stress påverkar den tid vi spenderar med vår familj. Låt oss ta företagets anställda till exempel. Han har att göra presentationer för kunder och chefer. Han måste göra flera att förse dem med alternativ. Varje presentation måste vara felfri och unika. Innan han kan avsluta det projektet, har han att hantera fasansfulla mängd stress. Han har också att göra overtimes att slutföra sina presentationer. Varje gång han sträcker arbetar, är en tid dras av från vad han spenderar med sin familj.

Stress påverkar också hur de anställda reagerar till sin familj. En sjuksköterska som arbetar en tolv timmars skift kommer att gå hem till sina barn och laga mat. Efter det har hon för att hjälpa dem med läxorna. Även om hon försöker sitt bästa för att tillbringa kvalitetstid med barnen, kan hon inte ge henne 100% uppmärksamhet eftersom hon är för trött. Hon kanske inte ens märker att hon glömde att ta hennes scrubs rabatt landau off.

Det kan också påverka stämningen i den anställde. Vanligtvis, hur medarbetare beter sig på jobbet är inte samma sak med det sätt han gör hemma. Han kan vara alla leenden på jobbet men bär en orolig blick på hemmaplan. Stress orsakar också en person att vara kort stubin. Han kanske inte är så tålmodig med barnen, som han brukade. Han kanske inte ens känner samma passion för sin partner.

När du är stressad, är det viktigt att du känner igen det. När du erkänner för dig själv att du har att göra med hög nivå av stress, kan du börja göra något åt ??det. Om din organisation har program stresshantering, kan du gå det. Du kommer också att kunna kommunicera vad du går igenom med din familj. På så sätt kommer de att förstå din plötslig förändring av beteende. De kommer också att hjälpa dig att hantera det bättre genom att undvika saker som kommer att orsaka dig mer problem.

Stress påverkar din relation med din familj. Du kommer att ha mindre tid med dem. Du energinivå är nere när du är med dem. Dessutom verkar du mer irriterad. För att hantera det på rätt sätt, måste du inse att du är stressad och låt människor runt omkring dig att hjälpa dig att hantera det bättre.