Såret skadestånd

Dyspepsi är väl känt som ett symptom på magsår, särskilt orsakade av NSAID. Det kan vara ihållande och föda en mängd problem i övre delen av buken, däribland följande: smärta eller obehag, uppblåsthet, känsla av fullkomlighet, hunger och en tom känsla i magen ofta en till tre timmar efter en måltid, lätt illamående , uppstötningar och rapningar.

Såret smärta kan vara lokaliserad på en plats eller diffuse.This smärta beskrivs som brännande, gnagande, eller värk i övre buken, eller som en stickande smärta penetrerar genom bredden på gut.In fallet med sår i tolvfingertarmen en gnagande smärta i övre magtrakten appearsafter en måltid och det är också lindras genom att äta annan meal.In opposition magsår inte lindras smärtan som ofta inträffar vid night.The sår kan även stråla ut till baksidan eller till bröstet bakom bröstbenet . För denna typ av smärta det kan förväxlas med en hjärtattack.

För de människor som bor i de industrialiserade länderna, sker Dyspepsi på några av dessa människor ett Procent mellan 15-20%. Folket med GERD och colon irritabile allmänhet Dyspepsia.So ur denna synvinkel såret kan vara förknippade med gallsten och även bröstsmärtor i hjärtat attack.It är omöjligt att göra en diagnos baserad på symtom ensam: GERD, hjärta händelser, gallsten, irriterad tarm Syndrome.Hall av patienter med gastroesofageal refluxsjukdom (GERD) har dyspepsia.The GERD också är känd som livsmedel pipe och det viktigaste symtomet är oftast halsbränna, en brännande smärta som strålar upp till throat.The patienten har svårt swalling.Because oförmåga swalling finns det ofta uppstötningar upp till halsen.

Smärtan beror på hjärt-händelser, såsom angina eller ett hjärta fästa kan stråla ut till nacken, käken eller arms.The orsaker hjärtat smärtor är rökning, högt blodtryck, övervikt och högt kolesterol.

En stadig gripande eller gnagande smärta på höger sida under bröstkorgen kan vara allvarliga och kan utstråla till övre delen av ryggen är känd gallstones.Also en irriterad tarm kan orsaka dyspepsi, illamående och kräkningar, uppblåsthet och buken pain.The majoritet av kvinnorna lider av denna typ av syndrome.Dyspepsia kan också förknippas med gastrit, magcancer eller som en bieffekt av vissa läkemedel, inklusive NSAID, antibiotika, järn, kortikosteroider, teofyllin och kalcium blockerare används för att behandla högt blodtryck pressure.Some av patienterna svarar på behandling och vissa kan inte.

Symtomen på anemi bland annat trötthet och andfåddhet kan orsakas av närvaron av ett sår. Tarmobstruktion, perforation eller blödning är alla nödsituationer. De omfattar ett eller flera av följande: tarry, svart eller blodig avföring, kraftiga kräkningar, bryta buksmärta med eller utan vomiting.If en person upplever en sådan typ av symtom bör omedelbart kontakta läkare.