en dialog om onlineapotek

Dagens ekonomi har lagt spänning på en mångfald av individuella och familjens pengar. För att kunna betala för grundläggande behov såsom receptbelagda läkemedel och sjukförsäkring är inte längre typisk för de flesta människor över hela världen. Det är verkligen ännu svårare i länder som USA, med de höga kostnaderna för sjukvård försäkring. Men om folk handlar online på ett onlineapotek de kan ha ett finansiellt sparande så hög som nittio procent.

Receptbelagda mediciner från Kanada köps varje år av nästan två miljoner amerikaner från USA. Många av dessa billiga mediciner tenderar att vara så kraftfull och säker som de som görs inom US Förenta staterna läkemedelsföretag säljer många av dessa mediciner till Kanada.

Den amerikanska FDA kräver många års studier och intensiv screening innan det ger en helt ny medicin för att få ut till amerikaner. Kanada har också stela produktion specifikationer för alla mediciner som produceras där, inklusive generiska varianter av drogerna.

Generiska recept är liknande i dosering och ingredienser till märkta läkemedel. De kan också erbjudas till ett mycket lägre pris jämfört med varumärken.

Varje nytt läkemedel är begränsad till nya läkemedel bolag som kompenserade de forskare och kemister som utvecklade den. USA ger bolaget som betalade dessa utgifter 10 år av exklusiva privilegier på medicineringen för att ta igen dessa kostnader. Kanadensiska medicin utvecklare får 5 till 7 år för att äga absoluta juridiska rättigheter. Följaktligen när denna tidsperiod har framkommit, andra företag tillåts tillverka receptbelagda läkemedel med en distinkt namn eller en generisk motsvarighet. Dessa företag har råd att placera dessa läkemedel på marknaden vid en extrem rabatt eftersom de inte bära formuleringen kostnaden.

Namngivning måste vara skild från varumärken för dessa typer av generiska läkemedel. De använder ofta den viktigaste komponenten som namn på etiketten. Dessa produkter kan inte använda sig av det upphovsrättsskyddade varumärke eller ett varumärkesskyddat namn eller det ursprungliga bolaget kan vidta rättsliga åtgärder mot dem. Därför märkningen visas inte densamma när folk köper sina läkemedel från Kanada.

Precis som alla branscher, det finns alltid folk som postar falska webbplatser för att stjäla från intet ont anande personer. En juridisk webbplats ber dig att få ett recept och medicinsk historia innan du beställer. De vill vara säker på att du får den exakta dosen liksom samma medicin som du har använt. De kommer även att tillåtas med försyn där de är bosatta. Titta också för att se om telefonnummer och adress publiceras på nätet där det lätt kan märkas.