har en hemorrhoid botemedel äntligen upptäckts

Tycker du inte det är mer än lite udda hur stora läkemedelsbolagen konglomerat med alla sina miljoner att spendera på forskning, bara inte tycks kunna hitta botemedel för enkla sjukdomar som vanlig förkylning och hemorrojder. Åh säker på att de har många dyra produkter för att behandla symtomen, men en riktig hemorrojder bota bara verkar någonstans i sikte.

nu din börjar se ljuset

Hey! Om du hade en choklad företag som varje choklad Craver i stan var på väg till varje dag för att få sin fix, vill du utveckla och marknadsföra ett botemedel för chokladälskare! Naturligtvis inte! Så nu vet du varför läkemedelsföretagen inte har förbannelse utan istället erbjuda livets behandlingar tid symptom.

man! de jävla kines tar allas affärer!

Den verkliga ironiska är att en hemorrojder bot kan ha funnits hela tiden och gissa vem hade det? Skulle du tro att urgamla kinesiska örter har behandling av hemorrojder och deras symptom under århundraden med naturläkemedel? Dessutom skulle du tror också att samma naturläkemedel finns nu online!

hey! fungerar morfin för att döda smärtan?

Om du har några tvivel om att naturliga naturläkemedel är effektiva så fråga dig själv där morfin och alla andra opiat-baserade smärtstillande kom från? Thats rätt! De kom från en växt som asiater hade använt i århundraden för att bota smärta, opium anläggningen.

du har använt syntetiserade växtbaserade behandlingar hela tiden!

Penicillin kommer från apelsin mögel, går aspirin härstammar från en naturlig källa och listan bara på och på. Du ser, faktum är att en god andel av de läkemedel som används i sjukhus och läkarmottagningar i dag är baserade bort av naturliga ämnen som nu syntetiseras och produceras i tablettform.