hem botemedel för barnsjukdomar

Barnsjukdomar börjar oftast i ett spädbarn, från den sjätte månaden. De tillfälliga eller mjölktänder visas först. Innan barnet är fött, de tänder knoppar, placerade under tandköttet, är mjuka och underutvecklade. Efter barnets födelse, tänderna börjar växa upp genom att absorbera ytmaterialet och tuggummi, således omvandla dem till ben. Tänderna göra sitt utseende med avlägsnandet av den täckande kapseln.

De mjölktänder visas vanligtvis i par och arbetet med att minska alla de 20 temporära tänder är klar i mitten av det tredje året. Dessa mjölktänder fortsätter att fungera upp till den sjätte eller sjunde år. Då de permanenta tänderna börjar driva ut dem successivt. De faller av en efter en och de lediga utrymmena tas upp av växande permanenta tänder.

Den period av barnsjukdomar är en med många förändringar i många riktningar. Under denna period barnet blir irriterad och väldigt känsliga för mag eller nervösa störningar. Många sjukdomar kan sammanfalla med tidpunkten för barnsjukdomar, men det vore fel att anta att de olika åkommor som drabbar barnet vid denna period beror på tandsprickning.

Tandsprickning blir både tidig och lätt, om barnet är fött friska föräldrar efter en hel period av graviditeten, har hans mamma följde en riktig näringsrik kost och matade sitt barn med hälsosamma bröstmjölk. Ett friskt barn skär således tänder utan störningar. I händelse av en svag barn emellertid hans konstitutionella defekter accentuerad. Om hans nervsystem är svag och instabil, kan barnet ha sömnlöshet och även kramper. De som har en vanligtvis svagt matsmältningssystem utvecklar diarré och de som har en svag andningssystemet kommer att utveckla bronkit. Brist på rätt utfodring, vitamin och kalcium, unhygenic uppfostrar villkor är främst ansvariga för dessa suspcetibilities och de brister och fel som bör hittas ut och korrigeras.

En tand innan den kan skjuta ut måste först tränga igenom tandköttet. Om tänderna är inte tillräckligt hårt, kan de inte arbeta sig igenom. Likaså om tandköttet är för tjocka, kommer mer tid att krävas för att genomtränga dem. Detta orsakar irritation och smärta, vilka båda orsakar en värme i munnen, ett större flöde av kroppsvätskorna (vätskor) till den drabbade delen, svullnader, inflammationer och rastlöshet. Den barnsjukdomar kommer därför att bli en enkel process om tandköttet görs tunn och okänslig och hård. Detta kan uppnås genom att försiktigt gnugga på tandköttet och genom att ge barnet den hälsosamma modersmjölken. Barnet bör också ges något hårt, t.ex. sockerrör, socker-fria skorpor, morot, gummi boll och plast block att tugga.

Det är också necessrary att slappna tandköttet och minska smärtsamma känslan orsakas av trycket av tanden. Tandköttet kan mjukas upp och avslappnad ofta genom att massera SVULSTIG och plågade del med varm honung, eller en del olja av oliver eller mandel eller smör. Den inflammerade delen kan pressas med rostade fikon, eller en fin spunge doppas i en varm avkok av morötter, eller i mjölk kokas med fikon.

Vid tidpunkten för barnsjukdomar, bör maten inskränkas av en fjärdedel av den normala mängden. Inga förändringar i livsmedel bör göras vid denna tidpunkt som matsmältningsorganen blir irriterad. En mild diarré är bra på dessa tillfällen. Dock kommer en våldsam tillstånd vara skadliga och bör undvikas och behandlas naturligt, om den inträffar.