läkemedelsbehandling återhämtning för missbruksproblem

En mycket viktig faktor för missbruk återhämtning är att kunna få verktyg för att hantera svåra situationer, snarare än att gå in i en utrymningsväg som att ta droger. Inledningsvis är det svårt att använda nya verktyg snarare än gamla vanor, men eftersom tiden går, gamla vanor tycks erbjuda någon lösning och de nya verktygen ger en en känsla av prestation och berikning. Det liknar den känsla man kan ha där någon kanske har valt att jogga i 20 minuter för befrielse i stället för att köra ut för att köpa choklad och glass att ta itu med ett argument som de hade bara med någon.

Hur får man energi att bekämpa ett gammalt mönster i ditt missbruk återhämtning? Det är bra att skriva ut eller sitta meditativt och fråga dig själv om det tidigare mönstret tar dig och hur du känner dig efteråt. Hur känner du dig efter med några chokladkakor eller ringer någon tillbaka till skrika på dem? Jämför det med hur du känner dig efter att ha tagit en körning, gör vissa tidskriften skriver eller något som ökar din energi och medvetenhet.

Narkotikamissbruk är något som kommer att visas i ens sinne utmanande stunder att erbjuda en lättnad, men är denna lättnad mer som kliar ett myggbett? Du får en tillfällig lättnad men du förvärrar det ursprungliga problemet. Motivation är mycket viktigt ot hålla på och försöka sätta de två vägar man kan ta framför dig är till hjälp för att göra hälsosamma val för att återhämta sig från ett beroende.

Funderar unhelpfulness att repa ett myggbett kan hjälpa till att beskriva vilka lösningar som verkar sinnet under stress som egentligen inte är långsiktiga lösningar. Våra kroppar vill läka och våra känslor och andliga sidor vill helheten. Funderar vilka lösningar är verkligen hjälpsamma kontra bara ge tillfällig lindring kan hjälpa dig att ta rätt gaffel i vägen för att försöka stunder medan i missbruk återhämtningsprocessen.