förstå manlig infertilitet

Att avslöja problem i infertilitet kräver båda deltagarna undersöks i parallella förfaranden för att ge lika behandling av dem. Detta kan i slutändan visar var felet ligger. I program infertilitetsbehandling, både deltagare är viktiga enheter för prövning av vilka parametrar förfarandena till stor del bygger på.

Varför är detta förfarande nödvändigt? Endast på grund av manliga faktorer och kvinnliga faktorer tillsammans med de delade faktorerna har samma ställning i infertilitet.

Men låt oss fokusera vår diskussion om manlig infertilitet.

Hörnstenen i alla manliga infertilitet fall läggs på den omfattande undersökning och detaljering av historien om tillståndet. Det senare dock inte underförstått handlar om infertilitet eller fertilitet ensam, snarare på de villkor och sjukdomar som kan ha förmodligen lett till oönskade mot infertila.

Vissa uppväxtvillkor såsom påssjuka, skador på könsorganen, testiklarna trauma och exponering för skadliga miljöer kan bidra till stor del på utvecklingen av tillståndet.

Avancerad pubertet kan vara en bra indikation på utvecklingen av den adrenal-genitala syndromet. Å andra sidan kan försenad pubertet vara ett tecken på Klinefelters syndrom, som båda är bidrar till infertilitet som kan utvecklas senare i den manliga liv.

Andra uppgifter bör också samlas för att upptäcka vad som verkligen har orsakat tillståndet. Säg till exempel att exponeringen av den person mot skadliga miljöfaktorer ämnen såsom strålning, extrem hetta och miljögifter.

Cancerpatienter är definitivt en av de människor som står som möjliga patienter med infertilitet. Som vi tidigare noterat, kan för mycket värme orsaka infertilitet eftersom det utsätter spermier för temperaturer de inte var vana vid. Eftersom spermier är fordonet att bilda befruktning och eftersom de är mycket känsliga för extrema temperaturväxlingar, kan de förlora potensen och kan inte tjäna sina primära funktioner eftersom de kommer troligtvis möta tidig död inne i testiklarna.

Historia av mediciner som den manliga deltagare har tidigare genomgått måste också framkallas. Vissa läkemedel såsom cimetidin och anabola steroider är potenta minskar rörligheten i spermierna. Andra kan i allmänhet, påverkar det manliga reproduktiva systemet.

Operationer kan också äventyra manlig infertilitet. Blåshals verksamhet till exempel skapa skadliga effekter på utsläppen av de spermier. Om personen är diabetiker och har genomgått behandlingar, kan han utvecklade antagligen impotens eller dålig utlösning.

Det finns andra vyer varför manlig infertilitet utvecklas. Om du genomgår behandling, skulle det vara bra om du avslöjar alla eventuella kopplingar till utvecklingen av ditt tillstånd med din läkare.