hur bildandet av sten i njurarna sker

Forskare och läkare tror inte att äta vissa livsmedel kan orsaka stenar i njurarna. De egentligen inte vet vad som orsakar en sten för att bilda. Men de sade några livsmedel med kalcium innehåll kommer definitivt uppstår smärta för patienter njursten. Varför eftersom kalcium är helt ansvarig för bildandet av stenar. Vissa metabola sjukdomar som hyperparatyreoidism är också ansvariga för bildandet av stenar.

När dessa njursten blir hårt massa sedan de separerar urinen inom urinvägarna. Några stenar kommer att passera genom urinen men få hård massa kan inte passera genom. Normalt urin innehåller vissa kemikalier som förhindrar bildandet av stenar. Om kemikalierna inte är tillräckligt starka då bildandet av sten sker.

Stenar i urinvägarna kan också ringa urolit. Detta är den perfekta medicinska termen används för att beskriva stenar i njurarna. nefrolitiasis används också för att beskriva. Men denna term används ofta. Gallsten och njursten är helt annorlunda. Gallsten inte bara bildas i njurarna. De bildar i olika delar av kroppen.]

Enligt sesex njursten problem har ökat under de senaste 30 åren. Njursten troligen förekomma hos män. Detta problem ökar när män dramatiskt in sina 40-talet till 70-talet. De flesta av kvinnorna brottas med samma problem i det skede av pregency. När stenen har utvecklats i njuren det hjälper andra sten att utvecklas. Detta är hur stenar bildas sker i njurarna. Det finns många hem rättsmedel för behandling av njursten.