kan-c ™ ögondroppar kan hjälpa senil katarakt bli ett hälsotillstånd av det förflutna.

Senil katarakt är en synnedsättning till följd av den gradvisa och progressiva förtjockning av okularlinsen vilket leder till förlust av objektivets öppenhet, långsamt minska en persons förmåga att se klart. Begreppet “senil” används ofta helt enkelt därför att denna sjukdom främst drabbar äldre människor vanligtvis i åldersgruppen 50 och uppåt. Cataract kännetecknas av grumling av okulär lins som kan ses som ett grumligt utseende av linsen, vanligen gulaktig eller brunaktig i färgen. En person som lider med grå starr kan också ha märkbara brunaktig tonade vision. Andra symptom kan inkludera suddighet vision bländning känslighet, problem med mörkerseende, dubbelseende eller flera bilder i ena ögat, tillsammans med behovet av frekventa förändringar i glasögon eller kontaktlinser recept styrka.

I USA ensam, minst 300.000 – 400.000 nya katarakt fall inträffar årligen. Denna sjukdom är en vanlig orsak till blindhet hos äldre människor när de inte behandlas. En omfattande ögonundersökning som innefattar synskärpa test (visionen examen på olika avstånd), synundersökning och tonometri (mätning av trycket inne i ögat) behövs för att upptäcka grå starr. Den vanligaste behandlingen är kirurgi i vilken den grumliga linsen avlägsnas och ersätts med en artificiell lins kallas intraokulär lins (lOL). Intraokulär lins är en klar plast lins som kan fokusera ljus tydligt på till näthinnan igen. Kataraktkirurgi är inte helt utan risker dock, som grumling av den bakre linskapseln förekommer hos 30-50% av patienterna inom 2 år av kirurgisk avlägsnande av gråstarr och kräver sekundär laserbehandling, ytterligare 0,8% upplever retinal detachement, ca 1% är re- sjukhus för hornhinnan problem, och ca 0,1% utvecklar endoftalmit.

Användningen av Can-C ™ ögondroppar innehållande denna unika renhet, N-Acetylcarnosine i säkert hantera katarakt är ett stort framsteg i den medicinska världen. För första gången, kan katarakt nu effektivt vändas utan att behöva ta till riskerna för ögonoperationer.

N-Acetylcarnosine eller NAC är en molekyl som är finns naturligt i människokroppen. Dess moderförening, karnosin, kan naturligt i livsmedel och i mänskliga celler. Karnosin finns främst i vävnader i hjärtat, skelettmusklerna, hjärnan och i och i hela ögat. Denna naturliga di-peptid (två aminosyror sammanlänkade) fungerar som en antioxidant och som en inhibitor av kroppens glykation process som är en degenerativ kemisk process som bidrar till åldring i hela kroppen. När vi åldras våra naturliga karnosin nivåer minskar som lämnar ögat sårbara för okulär sjukdomar som grå starr. Tyvärr oral konsumtion av karnosin rika livsmedel eller kosttillskott är inte biotillgängligt för ögonen och så återställa dessa nivåer systemiskt är inte tillförlitlig.

I Ryssland, där karnosin brist i ögonen upptäcktes först som en grundläggande föregångare till okulär sjukdom, användning av topikala N-acetylcarnosine, för att effektivt ta itu med grå starr i form av Can-C ™ ögondroppar etablerade var. År 2001, Can-C ™ ögondroppar har provat i en dubbelblind, placebo baserade, mänsklig studie under en period av 6 månader. De imponerande resultat visade att 90% hade synskärpa förbättring, hade 88,9% förbättring bländning känslighet och 41,5% hade en förbättring av transmissivitet av linsen.

Med marknaden lanseringen av produkten genom Innovativ Visions produkt (IVP), 7 år sedan, har tusentals människor drabbats med senil katarakt rapporterats enorm förbättring i deras vision efter applicering Can-C ™ katarakt ögondroppar under en period på 6-12 månader .

Dr Mark Babizhayev, MA, PhD, den främsta forskare i utvecklingen av Can-C ™ ögondroppar varnar konsumenterna innan de köper något ögondroppar innehållande N-acetylcarnosine att leta efter orden, “Godkänd av Innovativ Vision Products” på etiketten. Detta är din garanti för att produkten innehåller den egenutvecklade renhet råvaror och är den formel som visat sig ha en långsiktig effekt i kliniska prövningar.