läkemedel i psykisk hälsa

Du går in i en måttligt kontor sitta ner en stol i en välklädd lobbyn och vänta på att ditt namn ska tillkännages. Slutligen kommer det och du bedöms av ett intag arbetare, slutligen skickade till en terapeut en vecka senare, och sedan rekommenderas till personalen psykiater. På denna korta tid, du var diagnosen bipolär, depression, vilket är en del av bipolär, och posttraumatiskt stressyndrom.

Du har också en historia av diabetes, hög blodtryck och allergier. Nu läkaren är inte medvetna om den inflammatoriska fiber nervsjukdom bakom symptomen. Du fortsätter att besöka den psykiska hälsoexperter klagar ständigt över dina symptom, och de börjar behandla dig som en Hypokondri. (Någon upptagen med hälsofrågor och de flesta gånger är överdrivna) … du börjar känna förvirrad, besviken med terapeuten, och bestämmer sig för att gå för att se en läkare som finner en fiber nervsjukdom, vilket bevisar att man klagomål är giltiga.

Men du var redan givet recept för psykotiska och depressiva symtom. Du börjar ta mediciner och plötsligt din försäkring stoppar utbetalning på drogen Efexor Depot. Plötsligt exploderar du känner dig aggressiv, vill döda, vill dö, vill skada och det finns ingen förklaring eftersom dessa känslor aldrig har inträffat att denna storleksordning innan du tog antidepressiva medel. Nu till problemet har ökat och du söker desperat efter ett svar, men du hittar ingenting. Vad gick fel kanske du undrar?

Tja, är Efexor Depot ges till patienter med depression och bipolär symptom. Eftersom Effexor sägs rikta hjärnan kemikalier som ökar noradrenalin och serotonin i hjärnan, hävdas det att eliminera symptom på depression och bipolär. Nu Efexor Depot är ökänd (när medicineringen abrupt) för ökande beteenden inkluderande, självmordstankar, impulsivt beteende, våldsamt utbrott och så vidare.

Receptet har orsakat ökningen av blod gör det en dålig affär för patienter med hög blodtryck. Nu gick till terapeuten att fixa ett problem och dina problem har ökat dramatiskt på det är allt på grund av hälso-och sjukvård, psykisk hälsa, medicin och så vidare. Du börjar känna att det inte kan bli värre, men läkarna fortsätter att öka dina mediciner ordinerar Tenormin (atenolol) för din smärta och efter förskrivning många doser av inflammatoriska recept, vilket leder till magsjukdomar, är du nu tar medicin för att styra din mage. Dessutom slutar det inte här. Därefter får du Impramine HCL för smärta, Tramadol för smärta, och roteras mellan antidepressiva äntligen föreskrivna Efexor Depot igen.

Om du känner dig ensam är du inte, eftersom många gånger läkare, mentala experter och vårdgivare gör detta misstag alltför många gånger för att räkna. Det är skrattretande att gå till psykiska experter allt för att hitta svåra komplikationer exploderande ditt liv och du är en att skylla, när det i verkligheten är dessa experter gjorde ett allvarligt misstag. Eftersom den psykiska hälsan experten hade tydligen inget annat val än att eliminera Hypokondri, och hävdar att de bara söker efter svar på problemet (ursäkter) du slutligen säga att jag är söka för en annan psykisk hälsa expert, eftersom du har ingen aning om vad du gör.

Du går till nästa kontor, sitta, vänta, och när du ringde du pratar med ett intag arbetare, då en terapeut, och slutligen en psykiater. Du går igenom samma procedurer undrar om dessa experter är smartare än de andra experter du just lämnat, och snart befinner dig på Efexor Depot, Impramine HCL, Tramadol, och en mängd andra mediciner.

Jag sa ju folk vad händer innan du berättar experterna, men de ignorerar dina rop och berätta för dig att ta dina mediciner som ordinerats. Ska vi åtgärda problem eller lägger vi till de många problem som vi står inför varje dag. Vissa psykiska diagnoser senare visat ett medicinskt problem eller centrala nervsystemet avbrott som skapade en rad symptom vanföreställningar till psykiska experter som tror att patienten var psykiskt sjuk.

Fångad i ett nät av testning och förtvivlan vi kämpar ofta för att hitta en anledning till att våra sinnen lura oss till att agera ut i enlighet med den så kallade normala. Lösningen är rakt framför dem i de flesta fall, men alla vänder sina huvuden och letar efter ett annat svar.