sänkt priserna för generika

Människor som är efter billiga alternativ vård brukar köpa generiska läkemedel. Generiska läkemedel har samma aktiva kemikalier och konsekvenser som deras varumärke substitut. Generika och märkesvaror läkemedel är desamma i deras sundhet, användning, effektivitet och administreringsväg. Genom samma, kan det definieras som de har identiska aktiva komponenter eller använd en bioekvivalent formulering av märkesvaror motsvarighet. De anses vara bioekvivalenta om deras hastighet och tillgänglighet efter ges på samma belopp har liknande resultat. Att ha likadana effekter, både läkemedelsformer har liknande resultat och mängden säkerhet.

Om märkesvaror och generiska läkemedel är så lika, varför är det generiska billigare än den första? Det höga priset på märkesvaror droger härrör från deras forskning, process, och marknadsföring. Eftersom varumärket läkemedel är nyutvecklad, är ett patent som ger dem exklusiva privilegier i dra nytta av läkemedlet. När dessa märkes läkemedel är nära sin upphovsrätt slut, för andra tillverkare gp till till FDA tillåter dem att producera generiska läkemedel.

Generiska producenter inte har ett patent, hence logiken för deras billigare pris. Andra generiska läkemedel kan ha ett patent för kompositionen men inte för den aktiva beståndsdelen. Eftersom de generiska tillverkarna bara behöver gå till FDA och har inga initiala utvecklingskostnader, kan de sälja läkemedlet till ett lägre pris. Ekonomi spelar också en funktion i det generiska läkemedlet är billigare kostnad. Eftersom fler producenter kan komma med en generisk motsvarighet, det är högre rivaliteten på marknaden. För en tillverkare att ha en fördel gentemot de andra, måste de sälja läkemedel till ett billigare kostnad. Med fler kunder, kan de ha råd att ha försäljning till ett billigare pris.

Eftersom generika förvärva sina mindre kostnader från de ekonomiska aspekterna, är det uppenbart att ett läkemedels pris inte fastställt sin effektivitet. Vissa individer antar det felaktiga antagandet att generika har ett lägre värde eftersom de inte är lika effektiva. Innan du kommer till en sådan slutsats måste man utreda och utvärdera prissättningen logiken för det. Food and Drug Administration ser till att generiska producenter lyda sina normer. Dessa krav genomförs för märkesvaror och generiska läkemedelstillverkarna. Varje person med detta pris felläsning bör också veta att 50 procent av de producerade generiska görs av märkesvaror tillverkare.

Bli inte förvånad om den generiska versionen använder en distinkt blandning av inaktiva komponenter. Skillnaderna beror också från en öppenhet materia USA upphovsrätt politik säger att generika inte kan se exakt samma som märkes motsvarighet. Ändå kommer det generiska läkemedlet använder fortfarande samma huvudingrediensen förberedelse och blanda för att ge samma effekt och resultat.

De lägre priserna på generika tillåter en att ha mer på andra relevanta kostnader. Du behöver inte oroa dig för ditt barns hälsa genom att ge dem generiska läkemedel. Samtidigt, kan du ändå spara på deras universitet fond och har mer att spendera för familjens dagliga utgifter. När din läkare råder en medicin för din sjukdom, ska du be dem om ett generiskt substitut.