stoppa kronisk dålig andedräkt med 9 hem botemedel

Dålig andedräkt, även känd som dålig andedräkt, är ett tillstånd som nästan alla har upplevt någon gång i sitt liv. De flesta människor är inte medvetna om att de har dålig andedräkt eller det obehag som orsakar andra människor. Att ha dålig andedräkt eller dålig andedräkt är en pinsam situation som kan leda till problem i relationer och arbete. Dålig andedräkt utvecklas från bakterier som finns i vår mun. Dålig andedräkt är inte omöjligt att bota, som vissa vill få er att tro, och kan behandlas enkelt hemma. Du behöver inte avgå själv att starka kemiska munvatten och sköljningar heller.

Ett. Kalcium, fosfor, vitamin A och D hjälper till att hålla munnen frisk, medan C-vitamin förhindrar blödningar i tandköttet. Din dagliga kosten bör innehålla citrus och andra färska frukter, färska grönsaker, mjölk och produkter kvarn, som youghurt och keso och oraffinerade spannmål. Mat som du kan äta rå, som färsk frukt, sallader och groddar, inte bara rengöra tänderna. men också bidra till att utöva tandkött och tänder, eftersom de måste tuggas.

2. Ett annat hem botemedel skulle vara Tea Tree Oil är en naturlig botemedel för dålig andedräkt när den används som en tandkräm tillsatsmedel. Lägg bara till en droppe av oljan till din tandkräm precis innan du borstar. Du kan också skapa en Tea munvatten Tree Oil genom att tillsätta 3 droppar av oljan till en kopp varmt vatten. Gurgla denna lösning 2-3 gånger om dagen, företrädesvis efter varje måltid.

Tre. Undvik att äta mat med raffinerade kolhydrater och socker som kakor, godis, kakor, kolsyrade läskedrycker, glass och sirap.

4. Du kan också förbereda ett munvatten hemma. För detta behöver du finhackad kvistar persilja. Lägg till dessa till två koppar vatten längs en nypa malda kryddnejlikor och lägg dem på en låga. När det börjar koka, ta bort den från lågan och låt det svalna. Sila den och gurgla med det dagligen.

Fem. Skölj munnen väl efter varje måltid och även efter ett mellanmål. Problemet med dålig andedräkt börjar i munnen. Matrester fastnar i tänderna, förfall faktum och ge upphov till problem.

6. Bakpulver är ett fantastiskt botemedel mot dålig andedräkt, eftersom den ändrar pH (surhetsgrad) nivå i munnen, vilket resulterar i en mindre gynnsam miljö för illaluktande bakterier. Lägg bara till lite bakpulver på din tandborste, borsta med den, och skölj sedan med vatten. Ett annat alternativ är att köpa tandkrämer som redan innehåller en liten mängd bakpulver.

7. Dålig andedräkt bota och tuggummi blödning genom att tugga omogna guava frukt eller dess blad tender. Ät avokado ta bort intestinal nedbrytning som leder till dålig andedräkt.

8. En av de mest effektiva rättsmedel halitosis hem innebär användning av bockhornsklöver frön. Sätt en tesked bockhornsklöver frön i en halv liter kallt vatten. Värm på svag låga i ungefär femton minuter. Sila den och dricka det två gånger dagligen.

9. Att äta en citrusfrukt som är hög i citronsyra (t.ex. en apelsin, citron eller grapefrukt) kan bidra till att förbättra din andedräkt betydligt. Syran i sådana frukter stimulerar saliv, som hjälper undertrycka vissa av illaluktande bakterier. Samtidigt lämnar den syrliga smaken av sådana frukter munnen luktar färskt.