stort bakslag i ledande läkemedel planer

Pensionärer har äntligen överlevt för att berätta sagan om de 2 senaste åren i de stora Medicare Part D drog förändringar med planer tillsammans med Advantage planer som ger stor inverkan på Medicare bidragsmottagare. Trots att seniorer är ny i dessa planer, men de har fortfarande vissa sammanblandningar med anknytning till det, vilket verkar som om att många människor förstår klara sig åtminstone att hur dessa läkemedel planer i princip fungerar.

Advantage planer är ytterligare en berättelse, tillsammans med att vara en skrupelfri agent bedriver genom att flytta människor från många Med Kosttillskott med försäkran om drastiska täckning. Tänk på att man egentligen inte få något gratis. Advantage planer snabbt visa sig bli kostsamt om man i själva verket har att använda dem.

På frågan om del D, eftersom de flesta av oss är kända är det en rekommenderad drog försäkring avsedd av Medicare däremot drivs av en rad olika företag. Å andra sidan, är de företag som inte gör det som en bra sväng till Medicare. Samtidigt som ett företag kan betala för din medicin, de är i själva verket få ersättning från Medicare plus och som också till en extra avgift på 10% för där driftskostnaderna.

Eftersom de flesta av oss vet om de senaste två åren var kapabel av att få tre månader värt där droger för en självrisk på två månader om man gjorde det via mail reglering. Hur som helst kan man fortfarande klara för Tier 1 och Tier 2 droger, men i varje fall inte kan hantera lätt för Tier 3 droger samarbetar med alla företag.

Baslinjen är, aldrig ändra din drogtäckning bara på grund av att någon talar om att ta emot ett enda läkemedel billigare än du. Alla företag är numera avgränsas med nivåsystemet, alla företag har vissa läkemedel som Medicare har förvrängt nödvändigheter på, liksom alla företag fångas med den välkända “Donut Hole”.

Växling företag för att komma ur denna donut hål kommer att åstadkomma med dig ingenting förutom sorg. Den donut hål kommer att vara med dig vart du än går. Det betyder, omvänt, börja om varje år. Så om man fick in det senaste året dessutom tvungen att betala en hel del för deras meds mot slutet av året, kommer man få in det i år också, för att liksom kan även få in snabbare på grund av förstärkningen av läkemedelspriser.