hem rättsmedel för knäsmärta

Med tidens gång, inser många av oss inte hur mycket slitage vår kropp går igenom. Har du någonsin föreställa sig upp från sittande ställning kan vara ett ben plågsam upplevelse? När gemensamma och knä smärtor ignoreras kontinuerligt under en tidsperiod, kan det försämra ditt liv i stor utsträckning. Omedelbar uppmärksamhet kan åtgärda problemet på nolltid.

Hem korrigerande behandling

Förlora det övervikt. Gå med i ett gym, hindra knäna från att krascha under din övervikt. Applicera vintergröna lotion, den producerar värme som hjälper till att lindra smärta. Om det inte räcker, efter applicering av lotion wrap området med plast för att hålla temperaturökningen. Var noga med att undvika brännskador och hudirritation.

Motion lederna för att stärka musklerna som stödjer lederna. Detta kommer att hjälpa till i processen för smärtlindring. Starkare muskler betyder starkare fogar. Några av de vanligaste övningar du kan göra är simning, cykling eller rodd. Dessa är användbara för din hälsa utan att anstränga knäna.

Köp ett par bra skor som ger stöd och absorberar effekten bra. Du kan använda is komprimera över den ömma knä för inte mer än 20 minuter för varje timme. Du kan använda Bromelain, tillverkad av ananas, en naturlig anti-inflammatorisk för att påskynda läkningen. För smärtan att dämpa ta tre tabletter om dagen tills du har tillfrisknat. Bromelain kan orsaka dermatit hos vissa människor, om klåda börjar stoppa doseringen.

Näringstillskott som glukosamin sulfat, kondroitinsulfat, niacinamid (vitamin B3), S-adenosyl-metionin (SAMe), och E-vitamin kan också vara användbara vid behandling av knä smärta på grund av artros.

Örter som Cats Claw (Uncaria tomentosa), Djävulens Claw (Harpagophytum procumbens), ingefära (Zingiber officinale), och Boswellia (Boswellia serrata) kan också vara mycket användbara i kampen mot detta problem.

En lika stor andel av torkad ingefära och skaft av Heart leaved moonseed bör tas med Chebulic myrobalan två gånger om dagen. Ta pulveriserade frön av biskopens ogräs eller Omum med varmt vatten två gånger om dagen.

Gör en dekokt av dessa örter Hingulesvara rasa, till Maha yogaraja guggulu, yogaraja guggulu, Simhananda guggulu, Visatinduka Vati och Eranda paka tas med varmt vatten.

Gör varm pasta från frön av svarta Phaseolus, blad av Rasna, Sandal, Castor och land malva som skall tillämpas på den drabbade leden.

Du kan också göra en varm pasta med vete, Castor och gurkmeja blandas i getmjölk eller ghee (en typ av skirat smör) på det drabbade området.

Varning: Läsaren av denna artikel bör iaktta alla försiktighetsåtgärder när den följer instruktionerna på huskurer från denna artikel. Undvik att använda någon av dessa produkter om du är allergisk mot det. Ansvaret ligger hos läsaren och inte med webbplatsen eller författare.