alkoholist och narkotikamissbruk rådgivning

Många ministrar är att tjäna dåligt förberedda för en alkoholist eller narkotika addict.For många, har deras utbildning inte anses denna aspekt av ministry.For andras, kan effekterna av personliga problem relaterade till alkoholism behandlas effektivt helt enkelt alltför överväldigande för dem.

Acceptera det faktum att personen inte är sannolikt att ändra sina dryckesvanor på grund av något du säger eller do.Recovery är nästan helt beroende av de handlingar och attityder i alcoholic.Be förberedda, allt som de säger kommer att vara heard.The alkoholist gör inte vill att du ska bli generad eller shocked.You bara vill ha någon att säga vad som händer i deras liv när de börjar att be om hjälp.

Erbjud personen acceptans, stöd och encouragement.It är de beteenden som främjar från deras dricksvatten som du inte want.The antal drycker som konsumeras i en viss tid inte definierar en alkoholist.

Den tid på dagen du dricker, inte definierar också en alcoholic.Although dessa är indikatorer på ett underliggande problem, är en alkoholist en person som inte kan kontrollera sitt drickande water.And som ett resultat har de problem som påverkar deras personliga integritet, deras arbete och deras familjer.

Tvärtemot vad många tänker, måste en person som har ett rykte inte “berusad” har en alkohol content.Moralizing samtal kritisera, be om det, i diskussionerna genom sin brist på tro, helvete, och tegel och andra religiösa regler, användning av alkohol kommer inte work.You kan hitta den lokala puben eller AA ger dem mer av en känsla av gemenskap som sin kyrka.