är det verkligen ett bra hem botemedel mot huvudlöss

Om du behöver ett hem botemedel mot huvudet lus, oroa dig inte. Att bli av med ett angrepp av huvudet parasiter kan vara en olägenhet, men det är inte svårt om du använder rätt behandling. Med det ständigt växande antalet infektioner huvudlöss, har det skett en hel del arbete på att kontrollera dessa skadedjur.

Dessa kryllande insekter kan definitivt vara ett problem för den personen infektion, men är sällan, om ens farligt för deras hälsa. Dessa skadedjur är en olägenhet och kan orsaka kliande hårbotten, blödande sår, och huvudet irritation men anses i allmänhet ofarliga. Till skillnad från andra parasiter, bär dessa insekter inte sjukdom eller överföra sjukdom som orsakar blodburen sjukdom.

Antalet sätt alla de produkter och lösningar erbjuder att hjälpa till att bli av med problemet kan vara enorm. I slutändan dock arbetar de alla i grunden för att döda parasiter i 1 av endast 4 huvudsakliga sätt. Dessa inkluderar insektsmedel baserade produkter, mekaniska metoder, eteriska oljeprodukter och hemodlade rättsmedel.

Det finns flera insektsmedel baserade schampon som alla hävdar en viss unik egenskap men låt oss inse det, kan de alla delas in i bugg gift schampo lösning.

Om du vill läsa mer om de olika hem botemedel för alternativ huvudlöss, kolla in informationen nedan.

Ett. Bug Poison Shampoo. Produkter som Nix och Rid finns på apoteket och använd ett insektsmedel som en primär metod för att döda huvudlöss. Dessa fungerar ganska bra om ni inte använder gift på familjer huvudet. Ett annat potentiellt problem är att huvudet lus vanligtvis har orsakat öppna sår på huvudet, som är en öppen väg för insekten gift för att komma in i kroppen.

2. Alla mekaniska medel för att ta bort parasiter och ägg innebär noggrant kamma från hårsäcken till spetsen på håret. Det är en stor börda i någon med långt hår. Ändå är det en effektiv metod för insekter avlägsnas så länge du inte missar en enda nit.

Tre. Använd eteriska oljor schampo. Dessa är de bästa alternativa sätt att behandla ett problem huvudet skadedjur. Ingen anledning att oroa sig giftet och det fungerar. Enda om detta är att du förmodligen kommer att behöva schampo flera gånger för att göra vissa allt har dött och är borta. Inte en big deal eftersom ingredienserna är säkra och effektiva för användning på människor. Eterisk olja schampo också brukar ge lättnad för klåda genom naturligt behandla sår som orsakar den person att repa.

4. Använd ett alternativ hem åtgärda. Dessa är de livsmedel metoden för att försöka ta itu med huvudet pediculosis. Pediculosis är dollarn ordet för en huvudlöss angrepp.

I vilket fall som helst, huskurer föreslå att sätta majonnäs, jordnötssmör, fett, etc. etc. på den infekterade huvudet, lämnar den på i 8-10 timmar, sedan försöker rensa ut röran bara att upprepa om det behövs. Sammantaget, även om de arbetar de är oftast så svårt att framgångsrikt använda dessa hem botemedel är i bästa fall, ett fattigt hem botemedel mot huvudet lus strategi.

Om din angrepp är mild, är det möjligt att bara använda en nit kam kommer att räcka för att fungera som ditt hem botemedel mot huvudet lus som kommer att avsluta skadedjursproblemet. Missa även ett ägg dock och vara beredd att återigen bekämpa problemet. Tänk på att endast en kategori av produkter, de eteriska oljeprodukter har den bästa möjligheten till att bli av med problemet utan att använda gifter. Övergripande ett bra val.