behandla ryggsmärta med yoga

Om du har ont i ryggen problem och tror att yoga kan hjälpa dig att det är ett måste att du be din läkare om detta först. Smärta i ryggen är ganska ofta förknippas med biomekanisk obalans i strukturen av ryggraden. Och att ta det i beaktande kan din läkare spinal strukturer. Din läkare kan informera dig om:

* Vissa rörelser som inte utföras
* Rätt mängd fysisk utmaning i ditt tillstånd
* Säkerhetstips
* Möjliga interaktioner mellan dina mediciner och aktiva övningar

Hur kan en yoga instruktör hjälpa dig?

Efter att ha talat med din läkare måste du informera din yogainstruktör om dina speciella behov. Om det är en bra instruktör han eller hon kommer att göra allt för att uppfylla dessa krav och befria dig av alla möjliga obehag. Det är viktigt att diskutera dessa saker som du vill att din yoga för att vara till nytta såväl som säker.

Håll balansen

Yoga handlar om att uppnå och upprätthålla en känslig balans mellan muskelstyrka och flexibilitet, vilket ofta är orsaken till ryggsmärtor om obalans. Muskelspänningar i sådana områden som axlar och höfter påverkar starkt ryggraden, och yoga är anställd för att hjälpa slappna av musklerna och lindra spänningen, vilket är mycket fördelaktigt för att lindra ryggsmärtor. Dessutom får du muskelstyrka och mer flexibilitet än tidigare.

Vilken typ av yoga för att använda?

Yoga är känd för en rik variation av stilar det finns i, varierar i intensitet, begrepp och fokus. Vissa stilar har starkare betoning på den andliga sidan av saker, medan andra har en rent fysisk ansökan. Om du vill lindra ryggsmärtor och förbättra din kropp den bästa stilen för att börja med är hatha yoga. Det är ganska mild och avslappnande, samtidigt som det ger den nödvändiga sträckan och lättnader kropp. Yoga stilar såsom Kundalini, Ashtanga eller Bikram har också ett starkt fokus på den fysiska aspekten, men är mycket mer rigorösa och kommer inte att vara ganska bra för starter, särskilt de med ryggproblem.

Förbättra kroppsmedvetenhet

Yoga handlar om att förbättra din kroppskännedom och att du känner varje anpassning av din kropp, samt att kunna styra och slappna av din kropp i sin helhet. Precis som Pilates Det är fokuserade på kärnverksamheten förbättringar snarare än på olika mål, men yoga har mindre fokus på buken arbete om man jämför med Pilates.

Där yoga kan hjälpa

Tagen av sin begreppet yoga är mycket fördelaktigt för ryggen i allmänhet, speciellt med att förbättra problem som orsakas av postural anpassning förhållanden. Läkare har funnit yoga effektivare än vanliga övningar för ryggen, speciellt med patienter som lider av lägre ryggsmärtor. Dessa är några av de vanligaste förhållanden som du kan förbättra genom att utöva yoga:

* Kyfos
* Skolios
* Lordos
* Stenos
* Intervertebral disk frågor
* Nervrot frågor

Naturligtvis betyder det inte att du måste sluta ta Tramadol och hoppas att yoga kommer att göra smärtan försvinna i en enda session. Tvärtom. Det är en gradvis process som kommer att kräva tålamod och kommer att ge betydande förbättringar på lång sikt. Så om du lider av akut smärta och vill att de ska gå bort, kan du fortfarande använda dina mediciner (såsom Tramadol) i syfte att uppnå bättre effekter. Yoga har inga interaktioner med mediciner så att du kan fortfarande använda de läkemedel din läkare har ordinerat dig tills du kan göra utan dem.