behandling av genitala vårtor

Stammar av humant papillomvirus är orsaken till genitala vårtor som kan visas externt eller internt på både män och kvinnor. Dessa vårtor kan visas som ett fall av endast en eller två sporadiskt i de vaginala och anala områden, eller de kan visas i större kluster som kan ändra form och utseende av området på grund av ren siffror. Liksom nästan alla virus, HPV, inte utrotas helt, eftersom det inte finns någon närvarande känt botemedel. Det finns dock ett vaccin som har visat sig effektiv mot fyra stammar av HPV-att omfatta de mest virulenta cancerframkallande ettor. Om så är fallet, var ska jag gå för att ta reda på hur man kan behandla genitala vårtor efter exponering? Finns det en effektiv medicin? Vem pratar jag med om det?

Även om det är sant att det inte är möjligt att helt utrota genitala vårtor orsakar HPV, det finns effektiva behandlingar på marknaden som kan hjälpa dem som lider av besvär och obehag i samband med genitala vårtor. När du frågar din läkare hur man ska behandla genitala vårtor, kommer han eller hon berättar ofta om att den vanligaste metoden är att helt enkelt ta bort vårtor, eftersom det inte finns något botemedel mot det virus som orsakar dem.

En annan föredragen metod för hur man ska behandla genitala vårtor är att tillämpa a 0,5% lösning av Galderma direkt till vårtor två gånger om dagen i tre dagar, sedan vara fyra dagar utan behandling. Detta kan pågå i upp till fyra veckor, eller så länge som de lesioner förblir ger den tidsperioden inte överstiger fyra veckor rekommendation. Alternativt kan denna medicinering appliceras varannan dag i stället för tre-on och fyra-off behandlingsplan.

Den andra mediciner rekommendera när frågade hur man behandlar genitala vårtor Imiquiod, vilket är en 5% kräm som har visat sig stimulera kroppens naturliga immunförsvar. Detta läkemedel är mycket mildare, vilket innebär att den kan användas i upp till sexton veckor. Såhär: tre gånger i veckan under den tid de lesioner eller för den rekommenderade tidsramen, applicera krämen direkt till genitala vårtor. Sedan ungefär sex till tio timmar senare, försiktigt tvätta området med tvål och vatten och gå på om din nya dag. Genitala vårtor kan inte vara något som kan utrotas helt, men med rätt behandling kan de förbli vilande eller minimeras till den grad att patienten inte behöver vara alltför pinsamt att gå till gymmet eller simma. Om du eller någon du känner lider av symptomen av HPV, kontakta din läkare i dag och frågar hur man ska behandla genitala vårtor.

För information relaterad sjukvård medicinska och liknande arbeten besöker http://www.idohealthcare.com/