det är dags för en 21: a århundradet hälsorevolutionen

Kostnaden för ObamaCare har många amerikaner som försöker förstå hur vi kan betala räkningen. Det kommer att ansluta miljontals fler amerikaner till en sjuk bransch gått vilda. Staterna inser att mandaten inom lagstiftningen kommer att tvinga dem att spendera pengar via Medicaid-program som de inte har – och till skillnad från den federala regeringen påstår inte har en Monopol-stil tryckpress. Staterna gör nu ansträngningar för att bekämpa ObamaCare i domstol på punkter av författningen. Jag har ytterligare en idé för de stater som är säker att arbeta: upplösa alla medicinska licensiering styrelser. Genast de skenande kostnaderna för det nuvarande sjukvårdssystemet samt ObamaCare skulle stoppas, vårdkvaliteten skulle förbättras, undertryckandet av hälso-option konkurrens skulle undanröjas, och en ny guldålder healing skulle invigas i.

De klänger desperat att oförtjänt makt och vinster kommer att gråta höns och varna för fara för folkhälsan. Deras argument är grunda och slitna. Verkligen kriminellt beteende av läkare, såsom sexuella övergrepp, kan lätt behandlas av ordinarie domstolsväsendet. Normer för utbildning och kompetens för den farligaste av medicinska förfaranden, såsom kirurgi, kan upprätthållas genom ett alternativt system för certifiering.

Den Faktum är att medicinska licensiering styrelser har tvingat ett varumärke av Big-Pharma läkemedel på den amerikanska allmänheten som inte ger det resultat av vård för en majoritet av människor som deltar. Tvärtom, finns miljontals skadas varje år medan kostnaderna skjuta i höjden. Det borde inte komma som någon överraskning att president Obama slog specialerbjudanden bakom stänga dörrar med berörda nyckelaktörer: Big Pharma, sjukhus, och AMA. Ja, har staterna befogenhet att förändra allt genom att frigöra sig av de monopolistiska regler och bedrägliga metoder bakom överdriven användning av läkemedel som kostar så mycket pengar. Den federala regeringen kan göra absolut ingenting för att stoppa dem. Utan licensiering styrelser hela bedrägliga systemet kommer tumlande ner.

det konkurshotade paradigm av västerländsk medicin
Varje amerikansk uppskattar möjligheten för västerländsk medicin för att hjälpa dem i en tid av verklig nöd. Olyckor, skador, operationer, akuta sjukdomar, och andra aspekter av hälsa kommer alltid få hjälp av västerländsk medicin – när så är lämpligt. Och skulle det inte vara trevligt om läkaren var faktiskt gratis för att hjälpa dig med dina hälsoproblem snarare än klämma droger i halsen.

Drogen-baserade teorin om västerländsk medicin misslyckas kapitalt i förebyggandet av sjukdomar och vid behandling av många vanliga hälsoproblem som drabbar amerikaner, från depression till fetma, ben hälsa, diabetes och hjärtsjukdomar. Det finns en anledning amerikaner betala dubbelt så mycket för sjukvård med långt mindre för att visa att det jämfört med något annat ekonomiskt avancerat land: vårt system är full av skenande bedrägeri i dag-till-dag läkekonsten.

Den mycket lönsamma Big Pharma-främjas ordning av ett oändligt föreskriven cocktail av dyra läkemedel är allt annat än död – ta med sig flera hundra tusen amerikaner varje år som dödas av sin vårdslösa tillämpning. Miljontals fler skadas allvarligt som kräver akut behandling. Tiotals miljoner befinner sig konsumera en ständigt växande lista över farliga droger som gör lite mer än undertrycka vissa av sina symtom, siffror förändring, och orsaka nya oönskade symtom och hälsoproblem. Som åldrande baby boomers ser mer kritiskt på ett system för hälso deras föräldrar förtröstansfullt accepteras, kastar den skriande bristen på resultat en mantel av misstanke över ett yrke en gång vördade.

Under de första decennierna av 20-talet snabblösning uppfinning av antibiotika beseglade ödet för de naturligt sinnade eklektiska läkare, sätta tillbaka principerna för naturlig hälsa ett helt sekel. Idag är 48.000 amerikaner dör varje år av superbugs som har uppkommit genom överanvändning av antibiotika.

Under det senaste decenniet många uppmärksammade medicinering katastrofer har ohjälpligt förstört bilden av den västerländska medicinen varumärke. Den första tremor att skaka grunden inträffade i augusti 2001 då statin Baycol drogs från marknaden efter att det konstaterades att skada eller döda överdrivna siffror patienter.

Då, i juli 2002, rockade en stor magnitud jordbävning västerländsk medicin. Det visade sig att läkarna på allvar hade skadade och döda sina patienter med östrogen ur hästens urin och syntetiskt progesteron. Data kommer från Womens Health Initiative visade att denna onormala hormon drogkombination ökade risken för invasiv bröstcancer med 26%, stroke med 41%, hjärtattacker med 29%, blot blodproppar med 100%, och total kardiovaskulär sjukdom med 22%. Baserat på 6 miljoner kvinnor som tar dessa läkemedel under 2002 (2 miljarder i omsättning), föreslog de uppgifter som under bara ett år fanns det en extra 4.800 fall av invasiv bröstcancer, 4.200 hjärtinfarkter, 4800 slag, och 10.800 blodproppar – inklusive 4800 livshotande blodproppar i lungorna.

Många efterskalv följde: smärtstillande medel Vioxx uppskattades av FDA säkerhetsexpert och whistleblower Dr David Graham för att ha dödat minst 55.000 amerikaner från hjärtinfarkt och stroke. Bayers hjärtaförbikopplingskirurgi drogen Trasylol dödade minst 300.000 människor runt om i världen, inklusive mer än 20.000 amerikaner efter FDA visste att det var en mördare (medan Bayer ljög blankt att FDA att dölja faror). Ett brett ordinerad diabetes läkemedel, Avandia, visade sig öka risken hjärtinfarkt med 43% i en patientpopulation redan hög risk för hjärtinfarkt (och är fortfarande på marknaden).

Den vanligaste användningen av antidepressiva medel befanns vara baserad på ett bedrägligt skildring av nytta, när fakta visar att de inte är bättre än placebo för de flesta människor som tar dem. I själva verket har deras användning varit kopplat till en ökad frekvens av hjärtsjukdomar och har nyligen kopplat till en 67% ökad risk för död. Den uppenbara förgiftning av missgynnade barn, äldre på vårdhem, och nu vår militära personal med off-label användning av atypiska antipsykotika har orsakat tidig död, fetma och typ 2-diabetes och samtidigt blidka stressrelaterade symptom. Det är också värda miljarder till Big Pharma på mestadels skattebetalarnas bekostnad och statliga Medicaid.

Den senaste tidens ACCORD studien har nu visat bortom allt tvivel att den aggressiva användningen av mediciner för att ändra siffrorna i typ 2-diabetes för att minska kardiovaskulär mortalitet är ett komplett misslyckande, antingen resulterar i ökade dödlighet eller långt sämre hälsa. Med andra ord, är det paradigm västerländska medicinen inte kan lösa ett problem på epidemiska nivåer i USA.

Bone läkemedel ges för att förebygga benskörhet nu visat sig orsaka spontant bryta ben med långvarig användning. Och de statiner, de sanna kungar av bedrägeri, fortsätter att snabba accelererat åldrande och hälsa nedgång i tiotals miljoner amerikaner lättlurade nog att ta dem.

Dessa är bara några av drogen debacles, det finns många andra. Vid denna tidpunkt finns det ingen anledning för en person att lita på något en läkare talar om för dem att ta på en långsiktig basis i namn av hälsa. I själva verket är det allmänt känt att FDA, som har misslyckats med att kräva eftermarknad säkerhetstester på godkända läkemedel, har ingen riktig uppfattning om den verkliga riskprofil eller effektiviteten av någon medicinering, inklusive alla storsäljande läkemedel i regelbunden användning.

Den röda tråden i alla dessa situationer är FDA välsignelser behandlingarna av FDA byråkrater, vanligtvis ignorerar varningarna från FDA säkerhet forskare. Den dysfunktionella FDA kulturen är ofta i en svängdörr med industrierna det är tänkt att reglera – den extrema bekostnad av hälsan hos amerikanerna. Dessutom, alla de ovan nämnda läkemedel bedrägerier inkluderar uppenbara olagliga marknadsföring av läkemedelsföretagen med hjälp av olika strategier, inklusive ghostwriting studier, gör upp fiktiva studier, muta läkare, svartlistning nejsägare, manipulera forskningsuniversitet, och större främjande av off-label use. American Medical Association (AMA) är ansvarig för att verkställa drogreor genom sina licensiering styrelser, som säkerställer läkare inte den förskrivande annars deras levebröd hotas med licens återkallas. Det är ett känt faktum att de flesta läkare lever i rädsla för sina licensiering styrelser.

en kort historia av medicinska licensiering styrelser
Rötterna i AMA spåra tillbaka till ett möte som hölls i New York i 1846. Tjugonio elit läkare i tiden ville etablera ett monopol för deras varumärke av medicin – det som skulle bli västerländsk medicin. Naturligtvis är det bästa möjliga monopol en verkställs av regeringen. Genom 1870-talet AMA hade framgång inom stater till att inrätta medicinska brädor under fasaden av konsumentskyddet. Deras verkliga agendan var att eliminera all konkurrens. AMA medlemmar bemannade statliga styrelser med polisens befogenheter att genomdriva sina beslut. På så sätt kunde de utesluta alla utövare från sin grupp som inte utövade sin väg samt lagligt gå efter någon utövare gör någonting annat än sin godkända begreppen.

Genom 1912, var en fullständig medicinsk monopol på plats som AMA, statliga styrelser flygläkare, och en Federation of State Medical Boards att samordna sina aktiviteter bildades. I huvudsak detta skapade en fascistisk sammanslagning av statliga och hälsa-leverans makt. Under de kommande decennierna detta maktmissbruk var utövades mot de eklektiska läkare, stänga alla sina medicinska skolor och torka dem. Idag är det utövas mot homeopater, barnmorskor, kiropraktorer, dietister och alternativa utövare hälsa av alla slag. Och mycket viktigt, är den effekt som används för att hålla alla sina medlemmar i linje – vilket innebär att förskriva dyra och farliga droger i ständigt ökande doser till en ständigt expanderande mål lista över patienter eller förlora din professionella status och förmåga att försörja sig. Vem drabbas? Du – och nu med ObamaCare staterna är i verkliga problem.

återuppväcka vård och frihet
För att återställa hälsa frihet och sund konkurrens inom hälso-och sjukvård marknadsplats måste vi faktiskt ta bort poliskår kontroll, vilket är ett hinder för den fria marknaden att finna hälsa alternativ som faktiskt producerar resultat av återvunna eller underhållas hälsa. Märkligt nog den främsta hindret för en sådan förbättring är de medicinska licensiering styrelser staterna.

De första staterna att vidta åtgärder i detta avseende kommer att bli de stora vinnarna som läkare från hela landet kommer att flockas till dessa stater, liksom våra grundare patrioter flyr tyranni Storbritannien. De kommer att börja praktisera medicin som bygger på att få resultat och öppet konkurrerar och samarbetar med många andra healing metoder. Andra stater kommer snabbt följa som både läkare och folk flyttar till staterna med det bästa systemet för sjukvården – det system som faktiskt gör människor friska.

Staterna måste få ett bättre grepp om vad som händer i Amerika. Tillståndjustitiekanslerkontoret och centralbankschefer måste sida med folket i deras tillstånd och slå ett slag för den stora förekomsten av organisationer som förlitar sig på polisens makt licensiering styrelser att upprätthålla en ohälsosam och kostsam vård affärer i Amerika. I fall du undrar som inkluderar HMO, hälsa försäkringsbolag, Big Pharma företag, organisationer apotek, kedjor av sjukhus, tillsammans med AMA. Lita på de mäktiga lobbygrupper av dessa grupper kommer att kämpa med näbbar och klor för att behålla sin korrupta system på plats.

Om läkarna ska slippa ovärdiga framstår som föga mer än drog-driver marionetter pressade av statligt drivna sjukvården, då måste vi ta bort bojorna från deras händer – och ur händerna på alla andra hälso-och sjukvårdspersonalen.

Staterna kan styra sitt eget ekonomiska öde samtidigt förbättra vården. De kan göra det genom att kasta monopolet rotad i den medicinska licensiering styrelser. Allt det kommer att ta är ett fåtal stater att flamma en väg och sedan dammluckorna öppnas. Hälsa frihet bör vara den stridsrop för någon amerikansk intresserad av att minska sjukvårdskostnaderna och samtidigt förbättra kvaliteten sjukvård.