diabeticine och Diamaxol FDA och diabetesmedicin

Du kanske undrar om Diabeticine, som nyligen bytt namn till Diamaxol. Diabeticine hävdade att bota “99% av typ II diabetes, och 64% av typ I-diabetes.” Det godkändes som ett tillägg av Food and Drug Administration (FDA).

Diabeticine hävdade dock att rikta roten av diabetes. Diabeticine hävdade att det var en hypoglykemimedel. FDA såg på Diabeticine s reklamkampanj och förklarade att det var en drog, inte ett tillägg. Detta verkar vara rättvis resonemang på den del av FDA. (Namnet, Diabeticine, innebär också att det är ett läkemedel).

Det verkar finnas blandade känslor Diabeticine (nu Diamaxol). Vissa människor berömma den för att sänka sitt blodsocker, utan att de behöver ändra sin kost eller motion. Andra hävdar att ta ett piller är inte lösningen att hantera diabetes och att livsstilsförändringar är det enda verkligt hälsosamt sätt att upprätthålla de sökta blodsockernivåer. De som laud drogen ibland påstående om att de har försökt kost, motion, och även andra läkemedel diabetes, men att de inte var effektiva.

Online vittnesmål stöder generellt Diabeticine, men det finns också några vittnesmål som hävdar Diamaxol och Diabeticine inte fungerar. En viktig anmärkning är att Diabeticine och Diamaxol är för dyra. Det finns generiska alternativ med samma ingredienser.

Diamaxol licensieras som ett tillägg av FDA. Som sådan kan den inte anspråk på att bota sjukdomar. Diamaxol hävdar fortfarande att sänka blodsockret, precis som Diabeticine. Diamaxol har en 30 dag 50 poäng lägre garanti, samt en långsiktig ett år påstående.

Diamaxol har samma ingredienser som Diabeticine, och det påstår sig vara helt naturliga. En ofullständig lista över ingredienserna, enligt tillverkaren innehåller bitter melon, lakrits extrakt, Kanel ört pulver, Yarrow, Cayenne, Enbär, Huckleberry och vanadylsulfat.

Summan av kardemumman är att de goda effekterna av Diamaxol är ännu oprövad. Även om tillverkaren påstår sig ha klinisk fas, många skeptiker avfärda detta som marknadsföring. Eftersom FDA har godkänt Diamaxol som ett komplement, åtminstone vi vet att det inte kan skada. Om du har provat alla dina andra alternativ, överväga detta, men bara efter att ha talat med din hälsa vårdteam