finna kräm för genitala vårtor

Frågan om genitala vårtor är en av allvarlig betydelse, särskilt med tanke på att de anses vara en av de mest spridda sexuellt överförbara sjukdomar i världen. De är otroligt smittsam, och det värsta av allt är att många människor inte ens inser att de har sjukdomen förrän det är för sent och de har redan spridit det till en annan partner.

Kondylom orsakas av ett virus som kallas HPV. Det finns faktiskt över 100 olika delarna av detta virus för närvarande kända för i världen, men bara ett fåtal trådar i synnerhet faktiskt hamna orsakar genitala vårtor. De kan vara små, platta kött-färgad knölar som visas på och runt underlivet, och även ibland på munnen, om man har kommit i kontakt muntligen med en smittad person. Hos män, kommer för det mesta genitala vårtor tenderar att växa på penisskaftet eller runt anus, medan den hos kvinnor de vanligtvis visas på insidan av slidan och på vulva. De kan variera i storlek och vissa är faktiskt så liten att du inte ens märker att de är där alls.

Det finns några olika metoder för behandling som vanligen används för genitala vårtor idag, och genitala vårtor grädde är en av de mest populära av alla dessa metoder. Genitala vårtor grädde finns i en mängd olika märken, Aldara är den mest kända. Denna speciella genitala vårtor grädde appliceras typiskt ungefär tre gånger i veckan, oftast precis innan du somnar, så att den kan finnas kvar på huden i omkring 8 timmar. Det fungerar i princip genom att stimulera kroppens eget immunförsvar att förstöra vårtor, och i genomsnitt, kvinnor behöver ca 8 veckor eller så av behandling medan män kräver lite mer, vanligtvis runt 12 veckor.

Denna genitala vårtor grädde anses som extremt effektivt, och inte bara det, men det är också en av de minst obehagliga och smärtsamma behandlingsmetoder som finns. Den största nackdelen med detta och andra genitala vårtor grädde för den delen är att det ofta rapporter om det orsakar klåda, rodnad och ömhet, och en hel del människor måste tas bort av det efter bara några veckor. Det viktigaste av allt är att om du någonsin märker några utväxter av något slag runt könsorgan eller mun att du meddelar din läkare på en gång så att de kan avgöra om det är genitala vårtor eller inte, och antingen sätt hitta rätt behandling för dig.

För information relaterad sjukvård medicinska och liknande arbeten besöker http://www.idohealthcare.com/