Lactagen faq – vanliga frågor om Lactagen

Om du har ställt ut för att hitta en lösning på ditt laktosintolerans, kanske du har hört talas om en ny produkt som kallas Lactagen. Innan du går ut och köpa denna produkt, läs några av de vanligaste frågorna om Lactagen att avgöra om det är rätt för dig.

vad är Lactagen?

Lactagen är en behandling som utvecklats för människor som lider av den hämmande tillstånd laktosintolerans. Det är en en-gång-lösning som gör det möjligt för anpassningen och nedbrytning av mejeriprodukter efter avslutad 38 dagar långa programmet.

Så, vad exakt är Lactagen gjord av?

Lactagen är tillverkad av en egen blandning av Laktos, trikalciumfosfat, Lactobacillus acidophilus, och FOS (fruktooligosackarider).

Hur tar man egentligen Lactagen?

Det finns inga piller att ta, som vissa människor kommer att gilla och andra inte. Du blandar bara en skopa av Lactagen pulvret med vatten eller din favorit juice. Du konsumerar varje drink tillsammans med dina måltider under dagen.

Hur fungerar det?

Lactagen fungerar först att lugna alla befintliga intestinal irritation och inflammation. Nästa det fungerar att gradvis rekonditionera och tåg mikroflora är bosatt i den stora tarmen, så att de är mer kapabla att bryta ner fast, osmält laktos.

OK, jag vet hur det fungerar nu, men är det egentligen?

Liksom för varje behandling, kommer Lactagen fungerar inte för alla som lider av laktosintolerans. Men i en dubbelblind klinisk studie utförd av forskare, var Lactagen bevisat att visa en drastisk minskning av vanliga symtom laktosintolerans inklusive intestinala kramper, diarré och gas. I 9 av 10 testpersoner participitating i 3 månader lång rättegång, var det en dramatisk minskning av symtom efter avslutad 38 dagar långa programmet.

Varför ska jag ta Lactagen?

Laktosintolerans kan vara ett smärtsamt, pinsamt och rent ut sagt irriterande tillstånd. Ett annat skäl för att bota din laktosintolerans är för hälsofördelar. En frisk kropp behöver en tillräcklig mängd kalcium och vitamin D, två viktiga näringsämnen som vanligen finns i mejeriprodukter. Nya studier visar ineffektiviteten av kalcium och vitamin D, förstärker vikten av naturliga konsumtion av kalcium och D-vitamin rika mejeriprodukter.

Men, måste du bestämma dig om laktosintolerans är något du kan leva med eller något som du vill försöka bota. Om du är trött på att vara laktosintoleranta, Lactagen bara kan vara lösningen på ditt problem.