lösning på ditt håravfall

Sex tränat tre gånger om fler gånger i veckan på regelbunden basis befinns inducera hårväxt i de skalliga män och kvinnor, enligt studien utförd av Institutet för sexuell hälsa, Marocko. Sex är den största upplevelsen av glädje och lycka i livet. Sex har många hälsofördelar och nu har det också visat sig vara en användbar behandling i hårväxt. Sex främjar hårväxt hos män genom att främja produktionen av hormonet testosteron som visar sig vara mycket viktig komponent i hårväxt. Den skallighet i män eller kvinnor är i grunden observeras på grund av bristen av testosteron och höjning av dihydrotestosteron.

Håravfall är också observeras på grund av ålder, medan en del forskning även säger att skallighet befinns vara orsakas från minskning i frekvensen av kön. För att studera sambandet mellan skallighet och kön, genomfördes en studie där 212 personer deltog. Både män och kvinnor ingick i studien. Då varje person blev tillfrågad om att hur ofta de ägna sig åt ett kön under veckan. Då de tre grupper bildades en grupp med människor som utövar sex 3 eller fler gånger, inkluderat andra gruppen av människor som utövar sex två gånger i veckan, och den tredje gruppen som övade sex för mindre än 2 gånger. Då håret kolla upp de personer från varje grupp genomfördes, observerades under kolla upp att håren på de människor som hade sex 3 eller fler gånger var bra i styrka och kvalitet, och de människor som utförde sex mindre än med två gånger var skallig eller har en mycket dålig kvalitet på hår.

I den andra fasen av studien, var de människor som har sex mindre än 2 gånger i veckan ombedd att hänge sig åt sex för 3 eller fler gånger i veckan. De ombads att fortsätta detta kön rutin åtminstone under ca 4 månader. Efter 4 månader kvaliteten på håren på dessa män kontrollerades. Det observerades under kontrollen att många av de människor som har tjockt hår än tidigare och även skallighet var helt stoppad i dem. Även hår på några kala platser observerades under studien. Så var hårväxt observerades i dessa människor efter att de börjat träna sex tre gånger eller mer än tre gånger i veckan. Den hårväxt observerades hos både män och kvinnor ämnen.

Från ovan nämnda studier kan vi dra slutsatsen att sex främjar hårväxt. Fortfarande många av forskarna håller inte på det faktum att könet kan främja hårväxt eftersom många andra studier har inte visat önskat resultat. Men, en sak är sant att sex tar lite lång tid att visa hårväxt, kan vara och andra studier genomförts för kortvarig. Dock är denna studie inte som godkänts och när det blir godkänt så vi kan säga med säkerhet att sex främjar skallighet.

Sex när de utförs regelbundet ökar mängden testosteron i män och progesteron i kvinnorna som stoppar bildandet av dihydrotestosteron från testosteron. Dihydrotestosteron visar sig vara orsaken till skallighet. Så, när det dihydrotestosteron produktionen staunched därefter skallighet förhindras. Då ökningen av testosteronnivåerna stärker först hårsäckarna och sedan förbättrar livsmedelsförsörjningen i håret vilket gör dem tjocka och glänsande. Så nu om du eller din make står inför skallighet så ska du börja engagera sig i kön ofta och du kommer återigen få ditt vackra hår tillbaka.