säkerställa en noggrann medicinsk kontroll

Det var en gång ett reportage om “sjuka” pärlor härdas. Funktionen sade att på ett djup av åttio meter under ytan av de klara, blå vattnet i Adriatiska havet är en bur. Denna ovanliga bur gjordes av erfarna dykare i ansiktet av berget som bildade klippan nära slottet Miramar. Inuti att nästan naturlig bur är några av de mest magnifika pärlor i världen, som tillhör ärkehertiginnan Rainier. De vackra pärlor placerades där eftersom de hade blivit “sjuka”, dvs, de förlorar sina lysande färger. Gem experter var eniga i att förklara att det enda sättet att återställa deras ursprungliga briljans var att skicka dem till en lång nedsänkning i havets djup, där de naturligt hör hemma i första hand. Där lade de under ett antal år.

Den manliga kroppsbyggnad är en underbar maskin. Det kan utföra så många saker-från den mildaste av motioner till långa anfall av uthållighet. Men liksom de pärlor i reportage, med tiden, kan kroppens storslagenhet bleknar också bort genom över användning och missbruk. När detta händer, ohälsa och sjukdom krypning och angripa dess känsliga delar, såsom hjärta, lungor, även muskler. För att förhindra ett sådant negativt scenario, bör hårt arbetande män avsätta en del av sina avlöningsdag förskott liksom sin tid att få en grundlig medicinsk kontroll. Detta kan vara lite dyrt, med alla prov och läkararvode, men det är väl värt det.

Tyvärr, medicinska tester är inte roligt, speciellt för den manliga arten av samhället. För vissa välskött skäl, har män inte gillar att gå till sjukhus eller kliniker för test-om de inte redan har värk och smärta. I vissa fall, människor sluta med oavsiktligt skeva resultat. Men inte att oroa sig, det finns några enkla, gör-det-själv prep arbete som skulle garantera att siffrorna är korrekta och testerna kommer att vara en-ta underverk.

En del av en grundläggande medicinsk kontroll är ett blodtryck check. Detta hjälper övervaka risken för hjärtsjukdom och stroke, särskilt för män som är mottagliga för den. Vad kastar denna enkla check off är ångest. Onödig oro över ett besök till husläkare kan öka det systoliska blodtrycket med fem punkter och det diastoliska med 3,5 poäng. För att förhindra detta bör män gå på toaletten först. Enligt forskning minskar urinering blodtryck.

En annan ganska vanlig test under läkarkontroller är det rullbandpåfrestningtest. Detta är bra för att mäta för män hjärta kondition och identifierar tecken på eventuell hjärtsjukdom. Testet skulle vända upp oriktiga, om, under undersökningen, det finns någon interferens mellan huden och elektroden (som brösthår). Så, innan män tar detta test, bör de vara noga med att tvätta sig på morgonen. Hoppa bodylotion eller puder eftersom det försvagar en elektrod grepp om hjärtats elektriska signaler.

Det är dags att ta ansvar för sin medicinsk kontroll. Dessa kan vara jobbigt och dyrt, men i det långa loppet, kan en noggrann medicinsk kontroll, gjort korrekt, rädda ens liv.