ta bort bristningar i ditt hem

Bristningar har ofta varit en anledning att vara självmedveten. Det är naturligt att ha dem, men att ha dessa sorter som är så mörkt, de ser verkligen smutsiga är en annan sak.

Laserkirurgi i att ta bort hudbristningar är så dyr. Varför betala hundratals när du kan ta bort dem graviditet ärr / träna ärr själv?

Ofta hudbristningar visas på delar där fett lagras. Dessa är buken, låren, skinkorna, överarmar, under armarna och bröst. Kvinnor som hade just fött barn har sina som rödaktiga märken som blir ljuslila senare. Dessa kan även erhållas genom fysiska aktiviteter som tränar. Dessutom, om din vikt ballonger upp och ner på vågen, är din hud ofta sträckt och kollagen produceras normalt avbryts, vilket leder till missfärgning.

Realistiskt, kan bristningar inte tas bort omedelbart. Enligt läkarna, dessa är redan ärr. Vad du kan göra är att göra dem mindre märkbar genom att minska de mörka fläckarna.

Den vanligaste hem botemedel för att ta bort hudbristningar är snabbt kakaosmör. Detta har prövats och testats av mödrar som nyligen fött barn. Det är också möjligt att den masserande verkan tillämpa kakaosmör tillskriver den mindre märkbar sträcka varumärket.

En annan lösning som du kan prova är att exfoliera. Välj en produkt som fungerar bäst för dig. Efter peeling, använda en bra lotion på ärr. Några har även försökt klämma en E-vitamin kapsel öppen och applicera vätskan till området med hudbristningar. Enligt dem, det fungerade.

Du kan också använda olivolja och kokosfett. Grundligt massera dessa aktuella salvor på det område där hudbristningar är belägna. Gör detta religiöst och regelbundet. Förr eller senare kommer du att se resultat.

Om du föredrar de du kan köpa i apotek, det finns ett antal produkter som du kan använda. Ett exempel är den Palmers Stretch Marks Cream. Det är växtbaserade och är helt säker och effektiv i att ta bort dessa oönskade bristningar på låren, rumpa, mage och bröst. Det återställer även din hud till sin ursprungliga konsistens.

Håll dig till en lösning. Gå inte från ett hem åtgärda till nästa – så att detta kan ha ytterligare biverkningar. Bestäm dig vilken åtgärd du vill försöka hålla oss till det i minst 6 till 12 veckor. Om det inte finns några förbättringar, då kan du prova en annan.

Förebyggande åtgärder är bättre än att bota, och det mest effektiva sättet för dig att inte få hudbristningar är att utöva. Genom att göra så, musklerna och huden förblir fast. Du kan också äta livsmedel som är rika på proteiner, vitamin C och vitamin E. massor dricka vatten eftersom de kan också hjälpa din hud att bli friskare.

Bristningar är inte farligt för ens hälsa though. Att ha dem betyder inte att personen inte kommer att kunna fungera korrekt. Det är normalt för alla att bli berörda om hur de ser ut och även om dessa hudbristningar är belägna i områden som vanligtvis inte syns, kan det faktum att du fortfarande har dem minska ditt självförtroende.

Vi har alla rätt att må bra om oss själva och om att minska möjligheten att ha våra hudbristningar märkt, då blir det så. Om det också innebär att ta bort våra hudbristningar snabbt, då gå för det.