tramadol medicinering hjälper till att behandla restless leg syndrome

Restless legs syndrom (RLS) är ett tillstånd som inte många vet mycket om. Visst, ser vi alla de reklamfilmer för den och hör om “kryllande” känna sina patienter lider av, men vad betyder RLS känner? Känns det som om insekter inne i huden? Ständig rörelse av benen är en av effekterna, men vad kan du göra för att stoppa denna sjukdom? Fungerar Tramadol medicinering egentligen? Vilka andra symptom?

Först av allt Restless legs syndrom är en sjukdom där en person känner behovet av att hålla sig i rörelse hans eller hennes ben för att stoppa stickningar, värk, eller krypa sensationer. Dessa händelser sker ofta på natten när en person ligger ner. De kan också inträffa under dagen om en person sitter stilla under en lång tid. Ibland pågå i över en timme och de kan uppstå i armarna också. En person som har RLS kommer att flytta sina ben hela tiden för att göra de känslor försvinna. Ibland människor som lider av RLS flyttar även benen medan de sover.

Det är inte riktigt klart vad som orsakar människor att drabbas av RLS, men det är ett mycket obekvämt tillstånd att ha, eftersom det gör att sitta fortfarande mycket svårt. Personer med njursjukdom och Parkinsons sjukdom kan drabbas av RLS. Ofta kvinnor som är gravida erfarenhet tillståndet. Människor som har järnbrist har också varit kända för att ha RLS.

Det finns egentligen inte några tester för att diagnostisera huruvida en person har RLS, att endast tester avgöra om en person har något av de andra villkor som anges ovan. Tack och lov är RLS inte känd för att vara farligt eller dödligt. Det är helt enkelt en obekväm tillstånd som kan leda till en patient som har svårt att sova.

Så långt som att behandla RLS, det finns egentligen inte en specifik behandling som fungerar för alla patienter. Innan du tar mediciner, kan en läkare rekommendera att en person som lider av RLS hänge i varma bad eller stretching. Massage är också tänkt att vara bra för RLS.

Det finns sömnmediciner som kan vidtas för natten RLS, men en av de mest kända behandlingar är Tramadol medicinering. Det är ett narkotiskt som ofta har använts för att behandla RLS-patienter.

Om du känner att du kanske eller vet att du lider av RLS, bör du tala med din läkare om Tramadol medicinering omedelbart.