vad som bör tas om hand när du planerar att köpa amoxicillin

Amoxicillin, ett läkemedel som är mer känd för att bota krämpor uppstår på grund av bakterier. De bakteriella infektioner kan i allmänhet finns i de flesta fall och nu blir mycket vanligt bland barn. Därför bör du alltid konsultera läkare för behandling av sjukdomen och ha företräde framför infektioner smidigt. I de flesta fall kan din läkare råda dig att köpa amoxicillin för att hindra bakterierna från att öka och därmed bota sjukdom. Men aldrig någonsin använda läkemedlet när läkaren inte har ordinerat det samma till dig. Det märks att folk ofta ta medicinen själva för att spara pengar istället för att ge till läkaren eftersom de tycker att det är en onödig utgift. Men, kan detta bara skapa mer problem för patienten.

Bakteriella infektioner är alltid farligt för om du tar något läkemedel för behandling, kommer bakterier får multipliceras i kroppen och kommer att förvärra tillståndet för din kropp. Så det är bättre att ta Penicillin orAmoxicillin men bara när din läkare har rekommenderat dig för samma. Du bör också se till att innan din läkare föreslå att du tar amoxicillin, ge din detaljerad anamnes, också informera läkaren om du får allergiska reaktioner när du använder amoxicillin eller penicillin i någon form. Eftersom dessa läkemedel är antibiotika och om du är allergisk mot dem, då det kan leda dig till diarré också. Därför bör du alltid berätta för din läkare om dina hälsoproblem för att få bästa möjliga råd och mediciner från honom för bättre sjukvård.

Det finns många kvinnor i världen som tar p-piller för att undvika oönskad graviditet. Men, om de lider av någon bakteriell infektion, då de bör informera sin läkare om att de tar piller annars om läkaren ordinerar dem att ta amoxicillin, så det kommer säkert sänka ner effekten av p-piller och kommer att resultera i graviditet. Det kan också leda till vissa felaktiga resultat speciellt i urinprov för att diagnostisera diabetes. Så det är bättre att informera din läkare eller personal lab som du redan tar amoxicillin.

Probenecid är ett av de läkemedel som kan interagera mycket enkelt med amoxicillin och därför är det bättre att undvika amoxicillin i detta fall, eftersom det inte kan komma ut ur kroppen och kan leda till oönskade effekter genom att lämna högre nivåer av amoxicillin i blodet. Därav motivet bakom alla dessa uppgifter är att få dig att förstå att din läkare bör veta om alla läkemedel som du redan tar tillsammans med din tidigare sjukdomshistoria och om medicinen som du har allergi.

Amoxicillin orsakar inte allvarliga biverkningar, men kan resultera i smärre sjukdomar som illamående, kräkningar, diarré, kropp-värk eller ledvärk och sedan i detta tillstånd alltid informera läkaren. På grund av motstånd bakterier vissa människor kan ha överkänslighetsreaktion eller allvarlig tarminfektion. I alla fall detta läkemedel kan ge snabb lindring men det är alltid bättre att fullfölja terapin tills läkare har föreslagit dig.