växtbaserade hälsotillskott och aktiva ingredienser

Höga nivåer av stress och ökad frekvens av sjukdomar är bäst motverkas med system holistisk healing som främjar komplett välbefinnande genom en balanserad livsstil. Men med hektiska arbetsscheman, ägna tid för övningar, är rätt kost och avkoppling bara en dröm. Därför kan du använda växtbaserade hälsotillskott att rätta till brister och krämpor bota orsakas av oregelbunden kost och sömn mönster.

växtbaserade hälsotillskott: nyttan av örter

Ayurveda anser att naturen har svar på alla fysiologiska problem. Sedan återgång till naturen är inte helt möjligt, ayurvedisk läkare ordinera växtbaserade hälsotillskott att åtgärda hälsoproblem. Dessa växtbaserade hälsotillskott innehåller örter och frågor växt, alla med egenskaper som påverkar vissa delar av den mänskliga kroppen. Några vanliga medicinalväxter är:

Ashwagandha – En shrubby anläggning som fungerar som en energigivande medicin när det tas i rätta proportioner. Sedan århundraden har ayurvediska utövare utnyttjat Ashwagandha rötter för att öka vitalitet och livslängd, och för att behandla hygienkrav, såsom tumörer och artrit. Denna anläggning har även anti-åldrande egenskaper. Långvarig konsumtion av Ashwagandha kan förbättra hemoglobin, röda blodkroppar, melanin, sittande resning och sexuell prestanda, minskar kolesterolhalten och bevara spik kalcium.

Amla – En rejuvenator, har Amla antioxidant egenskaper. Konsumtionen av Amla kan hjälpa till att motverka toxiciteten av nickel, kobolt, arsenik och kvicksilver. Det kan också ge skydd mot cancerframkallande kemikalier. Amla har också anti-cancerous egenskaper och kan användas för att minska de biverkningar av kemoterapi och strålning. Dessutom är Amla en rik källa till C-vitamin och en kraftfull immun stöd.

Sitawari – Denna ört som används för att bota kraftlöshet och andra villkor, bland annat infertilitet, impotens, klimakteriet, magsår, hyperacidity, hormonell obalans, diarré och bölder lunga. Avkok av Sitawari tenderar att lugna torr och irriterad membran, vilket gör örten användbara i bota bronkit och flera andra sjukdomar i andningsorganen.

Trifal – En adaptogen, har denna ört antiparasitära,-jäst,-bakteriella och antihistamin egenskaper. Trifal är samverkande och kan bistå i matsmältningsorganen, eliminative åtgärder. Konsumtionen av denna ört i rätt mängd kan förbättra galla flöde och lägre kolesterol. Trifal kan användas som kompletterande behandling vid kemoterapi.

Shilajeet – En rik källa av naturligt förekommande mineraler, är Shilajeet används av ryska idrottare som en icke-steroid kroppsbyggare och uthållighet-förstärkare. Det anses också som ett afrodisiakum, och en tonic för att förbättra funktionen hos njurar och en immunitet förstärkare.

För mer information om växtbaserade kosttillskott eller upphandla växtbaserade hälsotillskott, kontakta http://goveda.com.