det nya miraklet i vården

Ända tänka på att vara läkare för din egen kropp. Tack vare celle initiativ, nu varje kvinna kan skapa och lagra sin dyrbara sjukvård profil för vidare behandling.

De kan tjäna pengar på sina månatliga mirakel. Din månatliga mirakel kan nu ge dig några viktiga ledtrådar om din framtida vård portfölj. Tack vare några radikala innovationer inom modern medicinsk vetenskap, nu kan du lagra din stam.

Du kan isolera menstruationsblod och kan bevara samma för framtida användning. Menstruationsblod lagring är inte längre en stor fråga och nu har blivit ganska bekvämt. För detta måste du abonnera på de unika verktyg förde ut endast för dig av Celle. Och grunden för uppdraget är baserad på stamceller.

Verktygen för att isolera menstruationsblod är lätt överkomliga och du behöver inte oroa dig för menstruationsblod lagring när du har blivit en del av celle initiativet. Celle unika tjänsten ger det täcka könet med en möjlighet att samla in och bevara vitala stamceller som kan skördas från kroppens mensvätskan normalt kastas som ohälsosamma avfall.

Den Celle menstruation stamceller kommer från livmoderslemhinnan (endometrium) som är skjulet som en del av en kvinnas menstruationscykel. De är unika eftersom dessa celler har egenskaper som liknar både benmärg och embryonala stamceller. Så dessa stamceller håller löftet för framtida användning i kliniska regenerativa medicinska behandlingar.

Initiativet bygger på stamceller som är uppkomsten av mänskligt liv. Under fosterstadiet, är en enda stamcell multiplicerat in hundratals miljoner stamceller. Eftersom processen med differentiering starter, dessa celler börja att omvandla till andra celltyper i kroppen, såsom hjärta, muskel, nerv, ben, etc. Denna process fortsätter tills barnet är fött. Efter födseln och under hela vuxenlivet, våra kroppar fortsätta att producera stamceller som fungerar som en viktig källa till förnyelse och reparation under hela vår livstid.

Förutom behandling av bröstcancer, har stamceller använts i återuppbyggnaden av bröstvävnad efter mastektomi och tumör borttagning. Stamcellsterapi kan också användas för behandling av leukemi. Preliminär forskning tyder på att förutom potentiell användning av givaren, kan dessa stamceller möjligen också användas för att gynna andra familjemedlemmar som är genetiskt relaterade till donatorn, t.ex. en förälder, syskon eller barn.

Så blir en stolt del av Celle initiativet och gör ditt sinne att isolera menstrual blod för att åstadkomma förbättringar för din framtid. Din enkla ja till Menstruationsblod lagring kommer att göra en mängd bra för dig, dina nära och kära och för eftervärlden.