kvicksilverfria tandvård – är det gift i munnen

100 miljoner amerikaner har det i sina kroppar, just nu, rykande förödelse i varje cell. 72 ton av det placeras direkt i munnen av nordamerikaner varje år.

Det kan bidra till stora kroniska degenerativa sjukdomar som hjärtsjukdomar, multipel skleros, Alzheimers, Parkinsons, autism, kroniskt trötthetssyndrom, njursjukdom, och andra neurologiska sjukdomar, bara för att nämna några.

Är det i munnen? Det kan ha lagts dit oskyldigt med en välmenande tandläkare för många år sedan. Men nu, är mer och mer forskning som visar att detta giftiga ämne kan orsaka outsägligt skador på hela systemet. Och det enda sättet att eliminera risken är att eliminera ämnet från din kropp, säkert och grundligt.

Ämnet är Merkurius. Kvicksilver är den giftigaste, icke-radioaktiv tungmetall på planeten, giftigare än bly. Enligt Världshälsoorganisationen, eller WHO, finns det ingen känd säker nivå av kvicksilver för människor. Den minsta mängden kvicksilver kommer in i kroppen kan orsaka omfattande skador på celler, vävnader och organ.

Även kvicksilver kan komma in våra kroppar genom många miljö-vägar, WHO data visar att kvicksilver frigörs från amalgamfyllningar är, i särklass, den primära källan för exponering. Faktum är att W.H.O. uppskattar att exponering från amalgam är 6 till 7 gånger högre än exponering från fisk eller andra livsmedel källor och 400 till 500 gånger högre exponering från omgivningen.

“Kontroversen beträffande amalgamfyllningar har rasat i över 100 år Men en sak är klar:. US Environmental Protection Agency och Occupational Safety and Health Administration har båda förklarat att kvicksilver i amalgamfyllningar som en giftig, farligt ämne, som inte bör beröras eller släppas ut i miljön. OSHA kräver att amalgam material lagras i okrossbar, farligt avfall behållare, borta från värme och ingen ska hantera amalgam material utan skydd. Om OSHA har fastställt att kvicksilverutsläpp från amalgam är så farlig att Det kan inte röras, så varför i himlens namn ska vi sätta det här i våra munnar? ”

Mercury mest djupgående hälsoskador tillfogas på det centrala nervsystemet, vävnaderna i hjärnan och ryggmärgen. Vi vet nu att kvicksilver från amalgam / silver fyllningar kan bidra till många hälsoproblem. Mest skrämmande är kanske att kvicksilver kan passera moderkakan hos en gravid kvinna och infiltrera fostrets centrala nervsystem. Kvicksilver från amalgamfyllningar kan också passera från bröstmjölk till en ammande nyfödda.

På Sanoviv s state-of-the-art Oral vårdcentral, förstår vi det viktiga sambandet mellan munhälsa och allmänna hälsa. Vi förstår också att försumma dessa dentala hälsoproblem kan äventyra en framgångsrik behandling av andra, mer allvarliga sjukdomar. På grund av vårt engagemang för hela kroppen hälsa och helande, erbjuder vi ett unikt program Mercury avgiftning. Denna exceptionella program är tillgänglig för alla som vill ha sin tandvård utförs vid Sanoviv s kvicksilverfri holistisk tandvård center.

På grund av Mercurys extrema giftighet blir det inte tillräckligt att bara ha dina kvicksilver / amalgam anmälningar bort och ersättas. Även om det är möjligt att ta bort amalgamfyllningar och ersätta dem med en säker, giftfri komposit, måste avlägsnandet göras med en rigorös protokoll i syfte att eliminera eventuella kvicksilver exponering när du tar ut fyllningar.

När du väljer att ha dina amalgam avlägsnats , kommer du att undersökas för amalgamfyllningar och testats för skadliga kvicksilverånga använda vår state-of-the-art kvicksilverånga analysatorn. Vid behov kommer ytterligare tester rekommenderas för att avgöra om kvicksilver har samlats i kroppen. Det bästa sättet att ta bort och ersätta dessa giftiga fyllningar kommer att utformas speciellt för dig. Vi kommer också att ge dig ett vetenskapligt utformad Mercury avgiftning program. Detta program kan omfatta “kelering terapi” – en intravenös terapi som hjälper spola kroppen av kvicksilver. Det kan även innefatta antioxidant kosttillskott, antihomotoxic medicin och lymfdränage massage efter varje amalgamsanering behandling.

Dessa processer ger den bästa möjligheten för kroppen att göra sig av kvicksilver som har samlats i dina vävnader och organ. I djupet studier visar att individer som har haft sina amalgamfyllningar bort rapporten markerad förbättring i deras vård under en rad veckor och månader.