Colorado medicinsk marijuana identitetskort ansökan

Innan du kan använda och förbruka medicinsk marijuana, ansöker man först för en medicinsk marijuana identitetskort. Du ska fylla upp alla former av Colorado medicinsk marijuana former inklusive ansökan om ID-kort och läkare Formulär för certifiering som fylls upp av läkaren som rekommenderade behandlingen. Du kan kontakta Medicinsk Marijuana kansli om du har fler frågor. Alla relevanta dokument och blanketter ska fylla annars kommer att återlämnas till den sökande.

Här är steg-för-steg förfarande för att kartlägga kort ansökan:

Ett. De Colorado medicinsk marijuana former måste vara fullständig efter ansökan.

2. Du kan välja en primär vårdgivare och lägga den på din ansökan om du inte verkligen tvungna att göra det. Vårdgivaren kommer att vara den som ansvarar för förvaltningen av ditt välbefinnande och måste därför vara minst arton år eller äldre.

Tre. Nästa är att fylla upp läkare informationen.

4. Fäst din signatur och datum för ansökan.

Fem. Har din läkare fylla i och underteckna formuläret Läkare certifiering. Licensierade läkare kan bara underteckna denna blankett i Colorado.

6. Ge din kompletta ansökan till registret inom 60 dagar när läkaren som sitter sin underskrift. Kopia av giltig ID som anges av registret skall uppvisas vid ansökan.

7. Ansökningsavgiften är $ 90,00 (återbetalas).

8. Skicka alla dina krav till Colorado folkhälsa och Miljöförvaltningen.

Kontroll kommer att ske inom 30 dagar efter det att ansökan har lämnats in. När du har godkänts, kommer du att kunna få din legitimation inom 5 dagar efter kontrollen.

Endast ett kort kommer att ges till varje patient. Vårdgivaren om dessa utses, inte kommer att få något kort. Var noga med att behålla en kopia av de handlingar du lämnat till registret för framtida bruk eller om ditt ID-kort kommer att gå förlorade.