limu Moui – svaret på högt blodtryck

Lider du av högt blodtryck? Har din läkare varnade dig att ditt kolesterol är för hög? Även personer med normalt blodtryck och kolesterolvärden måste hålla ett öga på dessa siffror. Ditt hjärta är en trogen orgel. Det tyst pumpar bort hela ditt liv men om du inte tar hand om det, kommer att livslängden blir kortare än det behöver vara. Utan ditt hjärta, upphör du att fungera. Därför är det klokt att göra allt du kan för att främja en sund, stark hjärta.

Du kan göra något åt ??din högt blodtryck eller höga kolesterolvärden. Din läkare kan förskriva läkemedel för att hjälpa till med ditt tillstånd. Men det finns andra, praktiska sätt du kan sänka ditt höga blodtryck eller kolesterol.

en kort historia av högt blodtryck

Ditt hjärta pumpar blod i hela kroppen genom sina artärer. Dessa stora artärer filial i mindre artärer som kallas arterioler. De arterioler i sin tur kona i mindre kärl som kallas kapillärer, som levererar syre och näringsämnen till de organ i kroppen. Blodet återvänder sedan till hjärtat genom venerna.

Om dina artärer är breda, så att blodet kan flöda genom dem lätt. Men ibland, dina artärer är smala. Detta ökar trycket inne, vilket kan leda till högt blodtryck.

Högt blodtryck kallas “den tysta mördaren” av en anledning. Du kan ha högt blodtryck under en väldigt lång tid innan du börjar att visa symptom. Allt detta extra tryck i dina artärer bär ner ditt hjärta, din hjärna och dina njurar. Det kan leda till stroke, hjärtsvikt och njursvikt.

Läkarna förstår inte alla de skäl till varför en person kan utveckla högt blodtryck. De har kunnat peka ut några orsaker. Vi kommer att prata om en riskfaktor som du kan göra något åt.

kolesterol

Många människor är under intrycket att de flesta av kroppens kolesterol kommer från våra matval. Detta är inte fallet. Din kropp gör egentligen alla kolesterol den behöver i din lever. Vi behöver inte äta tillräckligt för att hålla våra kroppar friska så vi behöver äta olika vitaminer och mineraler. Och medan vår kropp kan göra sig av med lite extra mättat fett här och där, en överdriven mängd kommer faktiskt orsaka kroppen att producera mer LDL (dåliga) kolesterolet.

LDL-kolesterol får deponeras i blodkärlen som en fet plack. Detta begränsar dina artärer, vilket kan leda (bland annat) till högt blodtryck.

hur man kan sänka ditt kolesterol

Lyckligtvis, om du har högt kolesterolvärde du kan göra något åt ??det. De flesta läkare kommer att rekommendera att du äter en kost låg halt av mättat fett och mycket fibrer. Original Limu Moui är hög i fiber, och kan bidra till en hälsosam kost. Din kropp är en underbar sak. Om du ger det en kost rik på fibrer, näringsämnen, antioxidanter (som alla kan hittas i Original Limu Moui) och kombinera det med motion och stress minska tekniker, kommer det faktiskt att minska mängden kolesterol du har i din kropp.

Men brunalger kallas Limu Moui av tonganer kan göra mer än så. Forskare i Japan fann att råttor som matades brunalger (som Limu Moui) hade signifikant lägre nivåer av blodfetter än råttor som inte var. Om ditt blod fett är låg, det är mindre fett att sätta på dina artärer. Andra forskare i Japan fann att 5 gram av tång per dag under tre veckor avsevärt förbättrat testet patienternas blodtryck och kolesterolvärden.

ett sista ord

Dessa fynd ger hopp till de miljoner amerikaner som lider av högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Limu Moui är inte ett botemedel, men det har visat sig att det kan avsevärt förbättra din hjärthälsa. Och till skillnad från konstgjorda, syntetiska droger det är billigt och lätt att få. Du behöver inte oroa dig om det kommer att orsaka obehagliga biverkningar-eller reagera fatalt med medicineringen kan din läkare redan har du tagit. Limu Moui är en mat-en tång. Överväga att ta det idag för att uppleva dess underbara helande påverkar. Ta det och frodas.

Originall Limu Moui är inte en medicin av ett läkemedel. Även om det kan främja välbefinnande, är det inte ett botemedel. Använd inte denna eller någon artikel som en ersättning för medicinsk rådgivning. Rådgör med din läkare.