få befrielse från ett återkommande herpes utbrott med Famvir

När herpes återkommer, en av de största oro du kanske måste ta itu med är att skydda din familj. För att förhindra överföring av herpes infektion, måste du bromsa symptomen så snart som möjligt. Famvir är den enda receptbelagda läkemedel som kan ge dig den snabbaste befrielse från återkommande genital herpes utbrott. Tack och lov lesioner inte ofta kommer tillbaka, men du kan aldrig ta en chans med herpes simplex virus.

Snabbverkande befrielse från herpes

Famvir tar bara en enda dag för att stoppa eller minska svårighetsgraden av en aktiv herpes utbrott. Du måste ta två 500mg tabletter så snart du upplever de tidiga varningstecken på en potentiell utbrott. En försening i att ta piller kanske inte ger dig det resultat du letar efter. Detta är på grund av den tid du får känslan av att ett utbrott är på väg på, blir herpes simplex virus väl aktiv inuti kroppen. Så omedelbara åtgärder måste vidtas för att förhindra viruset från att föröka sig.

Att få ledtrådar om en fullt utvecklad herpes attack

Många människor misslyckas i spotting de första tecknen på en fullt utvecklad herpes attack. De vanligaste varningssignaler inkluderar klåda, stickningar och smärta i det område där symtomen kommer att visas. Varje individ är olika och dessa tidiga tecken får inte förekomma i allt. Om du upplever dessa tidiga tecken, ta Famvir pillret inom 6 timmar för att öka chansen att förhindra kliar från att vända sig till stötar och sår.

3: e och 4: e dos av Famvir

Bara att ta två tabletter direkt efter de tidiga varningstecken på en potentiellt fullt utvecklad herpes attack kan inte vara tillräckligt för att minska svårighetsgraden av ett utbrott. Så du kommer att bli bättre att ta två 500mg Famvir tabletter 12 timmar efter de första doserna. Tala med din läkare eller GP för att ta reda på rätt Famvir doser för dig.

hur Famvir fungerar

Nu när du vet vad du behöver göra för att ge dig själv en bättre chans att slåss en återkommande herpes utbrott, låt oss ta reda på hur Famvir faktiskt fungerar. Den innehåller famciklovir som aktiv substans. Det går in i infekterade celler och stoppar herpes simplex virus från att föröka sig och påverka friska celler i närheten. Bara i fall skadorna inte går bort efter den första dagen av behandling, ha tålamod och vänta på ett par dagar. Men ta inte några fler tabletter om inte din läkare ber dig att göra det.