online-meds – samma droger lägre pris

En av de många saker som amerikaner och kanadensare lär sig när de reser ut ur sitt land, är att nästan allt är billigare när du passerar gränsen. Varför är det så? Dess grundläggande ekonomi och det är att folk med mer disponibel inkomst kan och kommer att betala mer för varor och tjänster, så att de får ut acodingly.

dyr droger

Människor som behöver sin medicin har inget val. De måste köpa dem om de blir sjuka och drog comaponies vet detta. Så, oavsett hur högt amerikaner skrika på sina politiker om dyra läkemedel, är politikerna kommer alltid att behöva se efter läkemedelsföretagen, för efter allt de hjälper till att finansiera sina politiska kampanjer.

En plats att vända sig till

Nu, tack vare Internet, trött människor har en plats att vända sig till för super låga priser meds. Denna plats är online apotek som drivs av utländska orter. De prisuppgifter besparingar de skörda varierar mellan bra att helt enkelt outragious, beroende på läkemedel. Antibiotika till exempel, som är relativt billiga att producera, tenderar att vara smuts billig när köpt från online apotek.

helt lagligt

Dessa är exakt samma medicin som du ser på ditt lokala apotek. Samma företag och samma förpackning, endast med en mycket lägre prislapp. Ofta gör många online apotek som inte ens kräver ett recept. Även så finns det nu läkare som erbjuder sina tjänster till ett rabatterat rätt online. Är det lagligt? Svaret på det är ja. Om du har ett recept för alla legala droger, är det inom dina rättigheter att få den över gränsen.

snabb – billigt – enkelt

Med så många amerikanska läkare nu rädd för att bli märkt en “Elvis” doktorn stil piller av amerikanska tillsynsmyndigheter, få adekvat smärtstillande medel kan vara svårare än någonsin. Nu dock, lider av kronisk smärta har utländska läkare och apotek att vända sig till för att hjälpa dem att hitta lindring bildar deras lidande. Dess snabbt och billigt och enkelt.