9 enkla huskurer hjälpa din hållplats dålig andedräkt

75% av världens befolkning lider av dålig andas eller problem, men de flesta människor som lider av dålig andedräkt är inte ens medvetna om att de har ett problem! Har du dålig andedräkt? Detta kan vara ett pinsamt problem om den inte behandlas effektivt. Följ dessa steg! Det finns flera lösningar på hur man kan stoppa dålig andedräkt. De flesta av dem är lätta att göra och bevisat effektiv.

Ett. Ät grönsaker: Att äta grönsaker som morötter, äpplen och selleri kommer rengöra tungan. Den grova texturen av dessa grönsaker ger tungan bara städning som behövs för att bekämpa dålig andedräkt bakterier.

2. På morgonen och på kvällen innan sängen ta saften ofone färskpressad citron och blanda med lite honung att smaka och dricka. Förutom avsaknad av dålig andedräkt, kommer du att märka också att du kommer att känna dig mer energi och föryngrad. För extra punch, kan också lägga till kanel eller cayenne pulver.

Tre. Borsta tänderna med en nypa bakpulver med en vanlig tandkräm innan du gör en normal tandborstning, tandtråd och tunga rengöring två gånger om dagen.

4. Ät inte mat som fisk, tonfisk, lever, eller någon mat som har en stark lukt. Istället gör det till en vana att lägga livsmedel som ingefära, koriander och persilja till din diet. Det kommer att hjälpa dig att behandla din dåliga andedräkt. Ät dem råa eftersom de kommer att bidra till återupprättandet av kolon bakterier som kan ge dig den fräschare andedräkt du vill.

Fem. Drick te: Dricka te kan bromsa tillväxten av dålig andedräkt bakterier. Föreningarna i te arbetet som en vägg att blockera bakterier. Håll Släckt: Se till att hålla väl hydrerad som bakterier kommer att dyka när din mun är torr

6. Borsta tänderna med en liten nypa av läsk, med en vanlig tandkräm efter och det gör tricket. Mening, kommer det att sluta med dåliga andas från att komma igenom. Vad jag försöker personligen och inte är, borsta mina tänder med läsk på morgonen och på kvällen, tandtråd (ordentligt), borsta med vanlig tandkräm, skölj och skölj igen med ljummet vatten och salt. För att bibehålla en hälsosam tuggummi och frisk andedräkt innebär att investera en hel del tid till att ta hand om det, tandtråd och rengöring ordentligt (en bra fem minuter) två gånger och dag – morgon och kväll.

7. Använda två droppar tea tree olja i tandkrämen som används för att borsta. Använd olja för att fukta tandtråd används för tandtråd också.

8. dålig andedräkt kommer från bakterier på tungan inte plack på tänderna. För att ta bort dessa odorful mikroorganismer, använd en sked för att skrapa tungan några gånger och se till att få det långt tillbaka där de flesta av dem bor. Kolla in vad som kommer ut, det är inte toopretty. De säljer speciella tunga skrapor i butikerna men en sked fungerar bra.

9. Blanda en del vatten med en del väteperoxid. Tillsätt en nypa salt och en nypa bakpulver i den och använda lösningen för att gurgla munnen efter tandborstning, tandtråd och använda en tungskrapa.