Användning av Lasix som medicin för behandling av ödem

ödem
Svullnad på grund av vätska i kroppens olika vävnader kallas ödem eller vattusot. Även om den ligger övervägande i ben och fötter, det kan inträffa var som helst i kroppen. Svullnaden beror på extra vatten som finns i kroppen som får sparas i tillgängliga mellanrummet mellan vävnaderna.
Under normala förhållanden, är de flesta vätskor som finns i kroppen som finns i två typer av ställen. En är blodets flytande del, även känd som serum och den andra är i mellanrummen mellan cellerna. Mänskliga kroppsvävnader är gjorda av celler och vävnader som förbinder cellerna med varandra. När vattnet börjar ansamlas i dessa anslutande vävnader (även känd som mellanrumsutrymmen), Patienterna drabbas av ödem.
Det finns över 4 miljoner människor beräknas ha Ödem i USA. Tre av de vanligaste typerna av ödem är:
Perifert ödem – ligger i armar och ben.
Hjärnödem – beläget i huvudet nära och i hjärnan.
Ögonödem – som namnet antyder, är dess effekt förhärskande i okulär regionen.

Ödem symptom och orsaker

En patient med ödem har allmänt svullen vävnad under huden, har blanka / sträckt hud, oelastisk hud som om nöp vistelser nöp och en större mage storlek. Ödem kan orsakas av flera faktorer. Om läkaren misstänker ödem, kan han ordinera ytterligare indepth tester som:
Urinprov.
Blodprov.
Tryckprovning för särskilda vener.
röntgenstrålar.
Verksamheter som orsakar mindre ödem frågor är:
Vistas orörlig under en lång period.
Överskott salt konsumtion.
Premenstruella indikationer eller användning av p-piller.
graviditet.
Det kan vara ärftlig och förs vidare från föräldrar till barn.
Alltför stora variationer i temperatur eller höjd relaterade tryck kan också orsaka ödem.
Höga halter av salt intag eller undernäring kan också orsaka ödem.
brännskador.
Medicinering biverkningar. Generellt patienter som använder läkemedel som fritt blod kapillär (Vasodilatorer), kalciumantagonister (kalciumantagonister), icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel (NSAID), östrogener och vissa mediciner diabetes (Thiazolidinediones) tenderar att lida av ödem som biverkan.

Ödem kan också orsakas av vissa folksjukdomar såsom:
Hjärtsvikt
Lever inflictions
diabetes
Njure problem
Vein skador
Lymfsystemet
överkänslighet
Brain tumör
artrit

Ödem Behandlingar och försiktighetsåtgärder för att förhindra ödem återkommer
Det finns tre grundläggande behandlingar som är tillgängliga för användning mot ödem.
Medicinering för den verkliga orsaken till ödem.
Förbättra njurfunktionen för att avlägsna vatten och salt genom användning av läkemedel som Lasix (furosemid) och andra sådana diuretika.
Minska saltintaget i kosten.

Användning av Lasix medicinering som ödem behandling
Lasix (Furosemide) även känd som vatten-piller är föreskriven för sjukdomar som orsakar vätskeansamling i kroppen delen och resulterande svullnad. Lasix hjälper njurarna att bearbeta och ta bort överflödigt salt och vatten från kroppen genom urinen. Det är mycket effektiv vid behandling av ödem, hypertoni, hjärt / lever-problem eller för att behandla högt blodtryck.
Generellt föreskrivs en till två doser om dagen, fungerar Lasix genom att stoppa absorptionen av natrium och klorid i njuren. Lasix är ett receptbelagt läkemedel och kan ha eventuella interaktioner med olika mediciner.