Celebra för att bli av med smärta

Gemensam smärta, stelhet, kan artrit vara mycket smärtsamt och traumatiserande. Varför inte få tillgång till en verkningsfull smärtlindring? Är du nickar till ett “ja” ? Sedan kan Celebrex komma till din undsättning. Celebra är en smärtstillande medicin som utvecklas och marknadsförs av Pfizer Inc. Celebrex behandling är bra för ledvärk, svullnad av artros, stelhet, och reumatoid artrit. Celebrex fick FDA under år 1998, och har sedan dess använts som ett smärtstillande medicin.

Celebrex agerar på mekanismen för syftar till ett specifikt enzym i kroppen, Cox-2. Cox-2 utför en betydande del inom inköp inflammation och smärta. Användning av Celebrex hindrar funktionen av Cox-2 enzymet och därigenom befriar dig från smärta. Celebra är ett muntligt receptbelagda läkemedel som bör konsumeras på fastande mage. Du kan kräva ett blodprov före initiering av Celebrex behandling.

Denna smärtlindring medicinering är Celebrex görs tillgänglig i styrkan 100 mg och 200 mg, som ska användas i samklang med medicinsk vägledning. Celebra är FDA graviditet kategori C godkänt, hädanefter är inte föreslås för gravida kvinnor och kvinnor om att bli gravid.

Även, är Celebrex ett väl tolererat läkemedel men det kan källa vissa biverkningar. Dessa Celebrex biverkningar är en konsekvens av kroppslig modifiering av denna medicinering. Några av de Celebrex biverkningar kan uppräknas:

? diarré
? Buksmärta
? matsmältningsbesvär

Vissa allvarliga biverkningar som kan anskaffas genom användning av Celebrex inkluderar hudreaktioner, hjärtproblem och mage eller tarm problem. De allvarliga biverkningar av Celebrex kan visa sig vara ödesdigert också. Incase, upplever du några biverkningar rapportera t genast till din läkare för medicinsk uppmärksamhet. Det är klokt att tala med din läkare som rör din Celebra medicinering om huruvida det är rätt för dig. Informera din läkare om din journal så att avvärja eventuella kontraindikation.

Du kan köpa Celebrex med hjälp av online-apotek till ett överkomligt pris intervall. En online beställning underlättar dig att spara din dyrbara tid.